Over Zeepaardjes ambachten voor kinderenZeepaardjes vele charmes met hun profiel equine-achtige en grijpstaart die Winkelhaak op voorwerpen om te voorkomen dat ze drijven langs de zee stromen. Met bijna 50 verschillende soorten zeepaardjes notoir leven in onze oceanen, zeepaardjes zijn een interessant object van studie. Je kunt maken trades extravagante met zeepaardjes dat kinderen zullen genieten van opnieuw en opnieuw maken.

gekleurde Sandy Zeepaardjes

Met een model van zeepaardje print-out, schaar, wat schuurpapier, kleurpotloden, papieren zak en ijzer, kan uw kind een interessante ambachtelijke zeepaardje te creëren. Start de tracering seahorse op de achterkant van het schuurpapier, vervolgens voorzichtig de vorm met een schaar geknipt. Vervolgens heeft de kleur op de zanderige papier met kleurpotloden. Leg het schuurpapier kant naar beneden op de papieren zak, en zorgvuldig strijken over het zeepaardje uitgesneden op een lage temperatuur. Dit smelt de was, om zo de cut-out zeepaardje koele alvorens het te gebruiken of hang het te verlaten.

Zijdepapier

Seahorse Mozaïek

Print of teken een zeepaardje op zwaar papier, zoals kaarten, dan voorzichtig de vorm uitgesneden. Je zult verschillende gekleurde papieren zakdoekje nodig en lijm reguliere basisschool. Start scheuren het tissuepapier in kleine stukjes, breng een kleine hoeveelheid lijm op stukjes tissuepapier, één tegelijk. Toepassing die stukjes weefsel papier bij het zeepaardje cut-out; regelen de kleuren in verschillende patronen of combinaties van kleuren om een ​​interessant mozaïek effect te creëren.


Getexturiseerde Seahorse Mobile

Print of een model van zeepaardje op papier te tekenen, dan voorzichtig de vorm uitgesneden. Neem schilderen in elke kleur die je wilt, en verf het zeepaardje afgesneden. Dan, neem een ​​beetje 'zand spelen of glitter en strooi dit over het zeepaardje geschilderd voordat de verf droogt. Doe een paar seahorses, dan een gat in de bovenkant van de zee paarden, wanneer zij worden gedroogd. Bindstroken draad of touw van deze gaten en binden de andere kant op een hanger of twee plugstangen gekoppeld in een vorm van "X". Hang nieuwe mobiele zeepaardje uw kind uit het plafond of ander voorwerp tot vrij draaien.

Kop van Zeepaardjes

Pring een zeepaardje cut-out op gekleurd papier, of een patroon tekenen zeepaardje op de bouw van papier, en het beeld zorgvuldig uitgesneden. Kleur en versier de uitsparingen met stiften of verf. Sluit vervolgens het zeepaardje op het einde van een borstel met lijm, tape of nietjes. Maak een of twee zeepaardjes langer indien gewenst, en voeg ze toe aan verschillende lengtes van pijpenragers. Als deze droge, twist en vorm pijpenragers groene algen geïnspireerd lengtes, en draai ze rond de pijpenragers om uw baby zeepaardjes dragen. Plak deze sculpturen zeepaardje in een kop vol zand, kopjes en versier naar wens met andere oceaan wezens of voorwerpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha