Over the Hill Cadeaus zelfgemaakteHet draaien van 40 kan stressvol of deprimerend voor degenen die het gevoel van zijn beste jaren achter hem. Help de 40-jarige in uw leven met deze deal van een doel feest zorgeloos over-the-hill, met de vraag de gasten om gag geschenken te geven voor de eregast. Als je op een budget, kunt u gemakkelijk te maken over-the-hill geschenken thuis.

Maak een gag gift medicatie menopauze voor een vrouw die in een pil doos met aparte compartimenten blijkt 40 Place M & M's. Inclusief instructie gids labels zoals het nemen van pillen voor specifieke ziekten. Zo kunnen rode M & M behandeling voor opvliegers en groene M & M kan worden gebruikt om te gaan met stemmingswisselingen zijn.

Maak een grappig teken over-the-hill. Snijd geel bouw papier in een rechthoek. Bovenaan de rechthoek, schrijft het woord "waarschuwing" in hoofdletters als deze op een echte teken voorzichtigheid lijkt. In de ruimte onder de "voorzichtigheid", schrijft een grappige waarschuwing, zoals "40-jarige gebied: Er kunnen plotselinge pogingen om te kijken sexy en jong."


Geef een gift box coupon plezier. Plaats coupon in de doos voor de producten van de oudere generatie zou hebben gebruikt. Kies de coupon die betrekking hebben op de persoon is aan het vergrijzen, zoals room prothese, Viagra of fiber supplementen. Versier de doos met boodschappen van grap voor over-the-hill zo "40 is niet zo oud ... als je een boom."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha