Over stippen in machinaal borduren

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 18, 2015 Admin Ambachten 0 2


Een naaimachine thuis kunnen sommige borduursteken voorgeprogrammeerd, maar een gecombineerde machine voor het naaien en borduren, of een borduurmachine door zelf, kan worden gecontroleerd door de computer, waarmee u te ontwerpen of te downloaden borduurpatronen, zoals punten dat de machine kan reproduceren.

Fill Soorten

Punten borduurmachine worden gevormd door meer punten. Soms zijn verticale puntjes zeer dicht naast elkaar. Andere ontwerpen maken gebruik van een dot ring zeer dicht bij alle punten van de vergadering in een centraal punt. Punten kunnen een vulling satijn, die een glad glanzend uiterlijk, of vulstap heeft, die meer ondoorzichtig zijn.

Colored Dots

Sommige modellen bieden de mogelijkheid punten in meer dan één kleur. Als u gebruik maakt van een borduurmachine, moet u wellicht extra borduren koppen die kunnen worden geladen verschillende kleuren in een keer. Als u een binnenlandse naaimachine of naaien, borduren gebruiken, zult u waarschijnlijk nodig om de draad tussen de gekleurde stip veranderen.


Tekeningen

Dot

Als de machine niet wordt gecontroleerd door de computer, kan het nodig zijn voor de opbouw van punten door het bewegen van de stof heen en weer als de punten van de machine. Een microprocessor gestuurde machine kan vooraf worden geladen met tekeningen stip. Sommige machines kunt u ontwerpen om het geheugen via een computer toe te voegen. U kunt vinden ontwerpen dot downloadbare online.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha