Over Marvin WindowsMarvin Ramen en Deuren, gevestigd in Warroad, Minnesota, creëert aangepaste ramen voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Het verkoopt verschillende stijlen van de ramen, inclusief luifel, ronde en glas in lood. Het bedrijf is ook van plan om ramen energiezuinig en duurzaam. U kunt Marvin producten te kopen bij erkende dealers in het hele land. Ontvangt u 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap en een 20 jaar garantie op het isolatieglas vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop. Venster

Stijlen

Sinds 2011, Marvin Ramen en Deuren biedt acht verschillende soorten ramen: gordijnstof, dubbel gehangen, zweefvliegtuigen, luifel, baai/boog, ronde top, speciale vorm, tilt de beurt en hopper. De openslaande ramen zijn grote rechthoekige ramen, en je kunt de bodem duwen van de onderste delen aan de buitenzijde te openen. De dubbele ramen gehangen worden verdeeld in het midden, en je kunt de bodem om het venster te openen op te tillen. De ramen zijn klein blinds, rechthoekige vensters. Het venster Gilder is vierkant, en een kant stroomt door de andere kant om het venster te openen. De gebrandschilderde ramen en erkers zijn onderverdeeld in verschillende grote secties, en boog naar buiten. Windows bijzondere vorm past openingen van verschillende formaten, waaronder driehoekige ramen. De eerste ronde ramen lijken ramen van de kerk met een rechthoekige vorm op de bodem en een bovenste ovaal. Het tilt de beurt en hopper deuren worden geopend of hoe, of opening naar de binnenkant.

Opties

Alle Marvin ramen zijn gesneden naar uw huidige raamopeningen past. Deze ramen zijn voorzien van afwerking verkrijgbaar in maar liefst 19 verschillende kleuren. U kunt kiezen uit negen verschillende soorten hout interieur, waaronder kersen, wit eiken, dennen en Douglas spar. Deze vensters hebben een andere stijl van hardware, inclusief de hardware als klassieke stijlen of Bouvet Baldwin. Of, zijn voorzien van moderne hardware zoals Valli Valli en stijlen en Ashley Norton.


Efficiency

Marvin Windows ontmoeting met de leiding van de US Green Building Council in Energy and Environmental Design groene gebouw waardering voor dat de ramen zijn energie-efficiënt. Marvin bevat ook duurzaam design in haar activiteiten. Het maakt gebruik van tussen de 30 en 35 procent gerecycled aluminium en tot 40 procent van het afval als materiaal voor de onderdelen in geëxtrudeerd aluminium. Het multiplex glas is gemaakt van ten minste 20 procent gerecycled materiaal.

Reviews

JD. Marvin Windows Power and Associates erkend voor zijn deuren en ramen. Het bedrijf heeft ook Crystal Achievement Awards van "deuren en ramen" magazine voor haar producten. Center venster onderdelen, een informatie website venster, geven aan dat Marvin Windows is een favoriet onder de bouwers vanwege de systemen panning-factor geïnstalleerd, broeden en deurstijl extensies. De site zegt dat de software Marvin Design System is gemakkelijk te gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha