Over Cross Stitching PatternsHet internet is een waardevolle bron voor eenvoudige kruissteek patronen gratis, maar als u op zoek bent naar uitdagende modellen, winkelen voor boeken over kruissteek in ambachtelijke winkels of retailers van boeken.
Als je een beginner kruissteekversiering, kiezen voor een klein model en een paar kleuren. Kruissteek hard op de ogen, handen en houding, dus je wilt weten of je geschikt bent om de taak die voor het starten van een groot project.

Stoffen

De meest populaire stoffen voor kruissteek op linnen en Aida zijn. Beide stoffen hebben een hoekige, geometrische textuur die een soort van navigatie voor de nietmachine creëert. Aida wordt het meest gebruikt en is zo veel makkelijker om te werken met geweven. Het is hard en losjes. De mesh stof maakt het makkelijker om te zien waar de naald plaatst en onderhoudt uniforme elk punt.

Patronen

De modellen zijn ontworpen op een rooster, dat maakt het makkelijk om ze aan te passen aan Aida. Lezen kruissteek patronen is heel simpel. Zoals je kunt zien op de foto van een vogel, "B" staat voor een punt zwart kruis en de "O" staat voor een kruissteek oranje. De snavel, poten en de branche zijn alle vaste lijnen een stap achteruit. En het punt vast aan het oog is een Franse knoop. Uiteraard bent u vrij om het even welke kleurencombinatie te kiezen.
Vanaf de top, tel de punten op de eerste rij - drie steken zwart kruis. Wat betreft de tweede rij zijn er twee zwart kruis, een zwarte Franse knoop, een zwart kruis punt en een punt geel kruis. Blijf de derde rij, enzovoort.


Stitch Count

Steek tellen verwijst naar het aantal kruispunten per inch. Hoe lager de telling van de punten, zullen de punten groter lijkt. Naden 16 tot 18 steken per inch is meestal voldoende om het weefsel te houden door toont en maak een artistieke kwaliteit geschilderd.

gefocust blijven

Na het kijken naar de grid van de stof en het tellen van punt na punt, is het geen verrassing als je verliest spoor van uw plaats in het model. Een gemakkelijke manier om op koers te blijven is om een ​​specifiek deel van het model blokkeren --- laten we zeggen, 15 of 20 kolommen tegelijk. Gebruik een notitie en omvatten alles, maar de eerste rij zes naad. Aan het einde van die lijn, verplaats de notitie op de volgende regel. Ga zo door tot het einde van het blok. Teken een nieuw blok en start het proces voorbij is.
Om u te helpen bijhouden van uw plaats te houden op de stof, gebruik maken van een pen met verdwijnende inkt verkocht in naaien en ambachtelijke winkels. Gewoon een klein merk indicator en terug te keren naar het project binnen 24 uur voor de inkt verdwijnt.

Gereedschap

In aanvulling op linnen of Aida, moet u ook naalden, floss, en borduurringen. Naalden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en breedtes, sommige hebben grote ogen en anderen zijn microscopisch en sommige naalden open aan het einde van het oog waardoor eenvoudige draad.
Garen is verkrijgbaar in elke denkbare kleur. Een streng bestaat meestal uit meerdere threads. Eén of twee draden zijn meestal voldoende om een ​​gedurfde punt te maken.
Borduurringen zijn ringen van hout of plastic, dat snap op de stof waardoor het meer gespannen en gemakkelijker te naaien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha