Outdoor kerstverlichting InstructionsOutdoor Lights voegt schoonheid en feestelijke voor de kerstperiode. Maar het gebruik van de juiste verlichting en correcte installatie en bediening zijn belangrijk. Anders kan het valt, een elektrische schok of brand veroorzaken. Selectie, installatie en onderhoud van kerstverlichting, verlengsnoeren en timers kunnen helpen zorgen voor een veilige vakantie seizoen en zonder incidenten.

Het kiezen Lights en kabels

Gebruik alleen lampjes specifiek ontworpen voor gebruik buitenshuis. Kijk voor een label van een onafhankelijke structuur zoals Underwriters Laboratory (UL), waaruit blijkt dat de lichten zijn getest om te voldoen aan of overtreffen de minimale normen van veiligheid. Cool-brandende mini-lampen of LED-lampen verbruiken minder energie, net als de lampjes die aan en uit knipperen. De verlichting mag niet 's nachts worden overgelaten; kopen van een externe timer beveiliging dat de lichten draait in de schemering en 's nachts uit. Verlengsnoeren die zijn ontworpen voor gebruik buitenshuis, en ze in verkooppunten die stroomverliesautomaat (GCFIs) hebben.

Installatie

Hang het buiten kerstverlichting met de eigenaren van blokken van licht of haken, geen spijkers of nagels die de isolatie of de bedrading kan beschadigen. Installeer de lichten van ten minste 10 meter afstand van hoogspanningslijnen. Controleer de instructies van de fabrikant voor informatie over de maximale duur voor elke snaar van lichten, en volg hun advies voor haken afstand. Gebruik een stevige ladder, dat is de juiste hoogte, en vermijd zwaaien van links naar rechts terwijl u de installatie van de lichten.


Neem niet meer dan drie licht strengen niet aan op een stopcontact of een verlengsnoer en niet meer dan drie snaren van de lichten niet met elkaar te verbinden, tenzij de instructies uitdrukkelijk anders zeggen. Bewaar alle routes over land en hangen stopcontacten naar beneden om te voorkomen dat water van het lopen in hen. Vermijd het passeren extensies via ramen of deuren waar ze beiden kunnen worden geruïneerd.

Onderhoud

Inspecteer elke set lichten voordat je ze kunt gebruiken, zelfs als ze zijn nieuw. Weg te gooien of retourneren alle lichten die worden geconsumeerd snoeren, blootliggende draden of kapotte stopcontacten. Sluit elke streng van lichten om er zeker van alle lampen werken, en vervang die dat niet zijn. Onmiddellijk vervangen lampen die branden na installatie, de stekker uit het hele draad lichten tevoren. Bewaar de instructies van de fabrikant, met elke streng van lichten, alsook gloeilampen en zekeringen. Afbreken van de kerstverlichting, wanneer het vakantieseizoen is voorbij; ze zijn niet gemaakt door het jaar te worden gehangen en zal niet in staat zijn te kunnen inspecteren op schade.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha