Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner - Black - Review & SwatchVerpakking robuuste En Smudge Eyeliner gratis - je moet dit proberen !!


Ik wil de ogen te benadrukken met verschillende oog make-up. Jij hebt het! Ik ben een maniak eyeliner en je vindt er een schat van eyeliner vinden van verschillende merken vechtend voor een plaatsje in mijn make-up tas. Ik wil graag eyeliner te verzamelen en je zult mij niet vinden zonder het dragen van een. Ik heb veel oog potloden en vloeibare eyeliner, maar nu ben ik vast op eyeliner gel. Ik probeerde Maybelline gel eyeliner voor en ik vond het geweldig! Dus toen ik hoorde dat Oriflame eyeliner gel heeft gelanceerd ook, ik kon mezelf niet weerstaan ​​om het te kopen. Ik zei dat ik ben verslaafd, niet?

Oriflame is een toonaangevend beauty merk dat een veelheid aan producten biedt, zowel huidverzorging, haarverzorging, make-up, parfums, lichaamsverzorging, welzijn of accessoires. Vindt u alles wat onder de paraplu Oriflame te vinden!


Prijs en de hoeveelheid:

Rs. 449 voor 3 gm.

Mijn ervaring met Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner:

Oriflame Eyeliner Gel wordt geleverd in een kleine glazen pot schattig, die een zwarte schroefdop bovenop heeft. Het schip is niet zwaar, waardoor het gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig transport ook maakt. Het pakket schip is robuust, erg sterk! Ik erin geslaagd om een ​​paar keer vallen, maar het is nog steeds kapot (gelukkig!). De gel eyeliner wordt geleverd met een schuine eyeliner kwast, die erg klein. De borstelharen zijn zacht en het verzamelen van de juiste hoeveelheid product, maar ik denk niet regelmatig gebruik het zoals het is heel moeilijk om te begrijpen dat, dankzij zijn kleine formaat. Maar het kan worden gebruikt aan herstellingen of tijdens een noodgeval.

De pigmentatie van de eyeliner is niet erg indrukwekkend. Ik hou van mijn eyeliner om het zwartste zwart te zijn, maar dit is niet erg zwart en het is een teleurstelling voor mij. Maar ik Layer 2-3 keer naar de diepe zwarte tinten die ik hou van te krijgen. Als je net als ik, die meer zwarte eyeliner zwart wil, dan kan je teleurgesteld worden met het. De consistentie van de gel eyeliner Oriflame is romig, dat verspreidt zich gemakkelijk op de deksels, zonder te trekken of rukken. Na het aanbrengen, droogt in seconden en niet lang te wachten. Dat is een opluchting, want ik gebruikte eyeliner die een lange tijd in beslag nemen om te drogen en ik zijn onder de ventilator, met de ogen gesloten tot de eyeliner droog is! Als u wilt een smokey eye look te creëren dan moet je snel zijn in te mengen voordat het droogt.

Het product claimt voor 24 uur te blijven, maar het dragen van make-up voor zo lang? Ik heb niet geprobeerd tot 24 uur, maar het blijft de hele dag op mijn ogen, dat is 7-8 uur gemakkelijk. Zelfs na 8 uur, wordt de tint intens en helemaal niet verdwijnen. Dus ik denk dat het kan langer te blijven. Dus, nu kun je de hele nacht feesten zonder zorgen te maken over je eyeliner gespot rondom de oogleden. Als het gaat om het verwijderen van de eyeliner, nou ja, je hebt geen geluk met je gezicht te wassen! Komen niet uit met face wash en je moet een op olie gebaseerde oog make-up remover te gebruiken om het volledig te verwijderen.

Pro Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner:

 • De verpakking is aantrekkelijk en eenvoudig transport
 • De prijs is betaalbaar
 • Is de borstel die kan worden gebruikt voor noodgevallen
 • Textuur is glad die moeiteloos glijdt op deksels
 • Veilige Waterlijn
 • Vlekken
 • Waterbestendig
 • Droogt binnen enkele seconden na het aanbrengen
 • Blijft de hele dag (7-8 uur)
 • Een kruik zal duren voor 5-6 maanden met gemak

Tegen Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner:

 • Pigmentatie is niet goed
 • De borstel is zeer klein te gebruiken
 • Ik wou dat er meer kleuren om uit te kiezen

Aanslag:

4/5

Zal ik terugkoop en beveel het niet?

Nou, dat is vragen voor de hand liggende. Natuurlijk, ik zal opnieuw kopen! De Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner is een geweldige eyeliner die blijft voor ongeveer 8 uur zonder vlekken en geeft een mooie afwerking voor het oog. De verpakking is schattig, knap en een pot zal lang duren. Ja, de schaduw is niet diep, maar u kunt altijd laag tot een intens zwarte kleur te krijgen. Ik raad het iedereen aan.

Zoals het aanbrengen van eyeliner? Wat is uw favoriete merk van eyeliner? Heb je geprobeerd Oriflame? Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha