Oriflame Naakt Kohl potlood beoordelingMarkeren uitzonderlijke en betaalbare Eyeliner - Get One nu aan !!


Wensen je ogen helder, mooi en geweldig gehad? Niet alle van ons zijn gezegend met diepe ogen en grote. Maar met de hulp van make-up, kunt u uw ogen draaien in seconden! Kleurpotloden blote oog en zwart zijn de heetste trend vandaag de dag om je ogen groter en opvallender te bereiken. Alles wat je moet weten is de juiste manier om dit te bereiken. Naakt kleurpotloden werken goed tegen huidtinten donkerder en donkerder, terwijl de kleur wit ziet er goed uit tegen de huidtinten beurs. Het lijkt misschien sterk en niet erg vleiend op de huid teint warmer. Controleer kohl potlood mooie naakte van Oriflame die gebruinde, olijfkleurige huid en de heetste meiden in de ogen groot en mooi helpen.

Prijs en hoeveelheid:

INR 160 voor 3 gm.


Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Mijn ervaring met Oriflame Naakt Kohl Pencil:

De Oriflame Naakt Kohl Pencil betreedt een lichaam van licht gekleurde dop met een crème kleur matching. De prijs en de hoeveelheid van het potlood zijn gedrukt op een sticker op het potlood. Aangezien het potlood wordt geïmporteerd uit Zweden, de prijs van het product blijft veranderen met de deals. Het potlood is stijlvol en compact. Moeten worden geslepen voor gebruik. De grootte van het potlood, het zijn als kohl potloden reguliere pasvormen puntenslijpers normaal. De verpakking is reis-vriendelijk als de dop past goed. Als de kleur van het lichaam helpt om gemakkelijk te bepalen het potlood als je veel kleurpotloden oog.

De plot van het oogpotlood is zacht, glad en romig. Het smelt niet of slijtage veroorzaken tijdens het slijpen. Het oogpotlood glijdt gemakkelijk op de ogen, zonder trekken of trekken. Het verspreidt zich gemakkelijk met een beetje druk. De formule heeft een parfum milde en matige, die onmiddellijk na het aanbrengen verdwijnt.

Oriflame Naakt Kohl Pencil is verkrijgbaar in crème beige kleur met een zachte perzik ondertoon. De kleur is perfect voor huidtinten indianen lijken niet helder of niet erg vleiend. De pigmentatie van de oogpotlood is goed. De echte kleur zichtbaar in een schoot zichzelf. U hoeft niet naar de gelaagdheid die meerdere malen te vinden. Het oogpotlood veroorzaakt geen irritatie, roodheid of allergie zelfs gevoelige ogen. De formule kan veilig gebruikt worden op de onderste wimperlijn en de waterlijn.

Je kunt dit oogpotlood en mix gemakkelijk toe te passen in uw gedrag ogen of voorhoofd bot interieur te laten werken als een highlighter. De formule verspreidt en past gemakkelijk zonder te kijken fragmentarisch of oneffen. Het oogpotlood is reflectie vrij en deeltjes.

Het oogpotlood is op de lijn water voor ongeveer 2 tot 2 en een half uur, en dan begint het te verdwijnen.

In het voordeel van Oriflame Naakt Kohl Pencil:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Betaalbare prijs.
 • Consistentie glad en zacht.
 • Kleur past bij je huidskleur Indian.
 • Veilig te gebruiken in het water lijn.
 • Maakt de ogen groter lijken.
 • Het werkt als een markeerstift.
 • Zorgt voor een goede pigmentatie.
 • Glijdt gemakkelijk op de ogen.

Tegen Oriflame Naakt Kohl Pencil:

 • Zal niet lang duren; start fading en vouwen na 2 uur na aanbrengen.
 • Niet direct beschikbaar en mag alleen worden gekocht door vertegenwoordigers van Oriflame.
 • Moeten worden geslepen voor gebruik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha