Opstartproblemen in Windows XP

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 7, 2015 Admin Computer 0 0


Weinig problemen met de computer kan het gevoel van angst in verband met wanneer de computer niet goed opstart produceren. Afhankelijk van het probleem, kan het een eenvoudige oplossing of het kan een symptoom van iets complex. Er zijn stappen die u kunt proberen op uw eigen Windows XP opstarten problemen op te lossen voordat u belt in een professionele technische ondersteuning persoon.

Wat is Windows XP?

Windows XP is een lijn van besturingssystemen die door Microsoft voor gebruik op beide computers persoonlijke en zakelijke. In het verleden is al geladen in de duizenden desktop pc's en laptops tot netbooks, en media centers. E 'werd uitgebracht in 2001 als de volgende in de rij na Windows 2000 en Windows ME. Het is inmiddels vervangen door de op dat moment gebruikte Windows Vista en snel, het nieuwe Windows 7.

Kijk voor foutmeldingen

De meeste van de problemen van starters zijn fouten en conflicten met de hardware of software.The makkelijkste manier om het oplossen van een recent geïnstalleerde programma start-up is wanneer de computer vertelt je wat er mis is. Als uw computer geeft een foutmelding bij het opstarten, noteert u de exacte foutmelding en er rekening mee als het gaat om een ​​specifiek programma.


Reboot

De reboot heeft opgelost veel problemen van de computer, maar als een reboot niet oplossen van uw normale, zal je nodig hebt om opnieuw te starten op een andere manier. Herstart de computer en wanneer het scherm wordt zwart voor, druk herhaaldelijk op de F8-toets om het menu van de Windows Start-Up openen. Selecteer "Laatst bekende juiste configuratie" en verder op te starten. Als u een foutmelding met betrekking tot hardware of software te ontvangen, kunt u nu verwijderen het en herstart uw computer. Als u niet zeker weet wat de foutmelding heeft betrekking op of is er een foutmelding, selecteer "Veilige modus" en bij het laden van Windows, verwijdert u alle recente toevoegingen van hardware en software. Rebooten en kijken of dat het probleem oplost.

Problemen met Schijfbeheer Fouten

Als Windows niet wordt geladen en je zal een "non-system disk of disk error" bericht ontvangt, betekent dit dat de computer Windows niet kan vinden. Dit kan zijn omdat het probeert op te starten vanaf een verwisselbare schijf, zoals een diskette, cd-rom of springen. Verwijder deze uit de computer en start opnieuw op. Als u nog steeds deze foutmelding krijgt, kunt u een probleem met de harde schijf te hebben. Probeer het uitvoeren van een reparatie-installatie van Windows met het systeem schijven die bij uw computer is geleverd. Als dit niet werkt, kan de harde schijf zijn mislukt en u zult professionele hulp nodig.

Login On Problemen

Als u zich hebt aangemeld bij Windows XP en kan elk programma of desktop niet zien, start u de computer. Wanneer u kiest voor de gebruikersaccount of een wachtwoord invoeren, houd dan de sleutel tot residente programma's laden te voorkomen. Het is waarschijnlijk een van die programma's die het probleem veroorzaakt. Wijzigen welke programma's automatisch worden uitgevoerd, met de rechtermuisknop op het menu Start en kies Verkennen. Vervolgens kunt u de map Opstarten en zien welke programma's automatisch worden uitgevoerd en ze te verwijderen of de boot instellingen te wijzigen. Herstart de computer om te zien of dit het probleem oplost.

Als de computer niet wordt ingeschakeld

Als uw computer niet eens aanzetten, zou je een probleem met de voeding hebben. Trek eerst de computer en probeer een ander apparaat in het stopcontact om te controleren of het niet een probleem van de afrit. Vervolgens plaatst u de stekker computer en betast om het te starten. Controleer uw overspanningsbeveiliging en zien of het is geactiveerd door een stroomstoot en indien nodig herstellen. Als geen van deze helpt, zult u waarschijnlijk nodig hebt om de plaats van de stroomvoorziening zal binnen uw computer en professionele hulp nodig zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha