Opstanding Knutselen voor kleutersPasen is een tijd om de opstanding van Jezus te vieren van het graf. Ambachten tentoongesteld opstanding herleven de ware betekenis van Pasen. Lees het verhaal van de opstanding van Matteüs 28: 1-10 als de kinderen het werk doen. Vervolgens kunnen ze handelen uit het verhaal met een papieren bord graf van de handel. Kleurplaten en ook helpen de kinderen om de opstanding te herinneren.

Stained Glass Cross

Verspreid een groot appartement koffiefilter op een stuk bakpapier. Bieden een breed scala van kleuren wasbaar marker aan het kruis. Laat het kind gelijkspel lijnen of cirkels rond de koffiefilter met elke kleur marker. Met behulp van een spray fles, spuit het centrum van het koffiefilter tweemaal. Kijk als het water absorbeert de kleur door het filter. Spray opnieuw als de kleur niet de rand van het filter te bereiken. Als het filter droogt, bereiden de zwarte steken de grens over. Aan de rand van het kruis te creëren, om een ​​vel zwart papier dubbel te vouwen. Op de vouw, snijd de helft van een kruis. Open de kaart om de volledige kruis te zien. Met een wit krijt, schrijf "Hij is opgestaan" aan de bovenkant van het zwarte papier. Zodra het filter droog plakband op de achterkant van het kruis snede. De kleur filter zal de vorm van de cross-cut-out vullen met kleur, zoals een glas in lood raam.

Plaat

Paper Tomb

Snijd een papieren bord in de helft. Een mid-bruine kleur en de andere zwart. Snijd een kleine halve cirkel uit de onderste helft bruin, waardoor het graf ingang. Teken een engel op witte kaart. Engelen kunnen ook uit oude kerstkaarten worden gesneden. Het maken van de engel klein genoeg om gezien te worden door de ingang graf. Plak de engel in zwarte achtergrond inkomende graf. Verkreukelen een stuk bouw bruin papier om de rots te maken. Als de rots groter moet zijn, verkreukelen een ander stuk bruin papier rond de eerste en zet vast met tape. De twee papieren bord Staple helften langs de afgeronde rand. Teken en knip een figuur van Maria Magdalena en de andere Maria. Om tijd te besparen, print modellen van Maria en lijm ze aan een stok van hout vakmanschap. Het vertellen van het verhaal en laat de kinderen de steen wegrollen aan de engel zien.


Jesus Bracelet

Snijd een lengte van 10 cm van touw of draad aan de armband starten. Als u werkt met jongere kinderen, een knoop van ongeveer 3 centimeter van het einde om de kralen te houden van uitglijden. Geef ieder kind een zwart, rood, wit, groen, geel en pony kralen. Rijg de kralen op om op basis van hun betekenis. De zwarte parel symboliseert zonde die Adam en Eva in de wereld gebracht door ongehoorzaamheid. Volgende halte is de rode kraal, dat is het bloed dat Jezus vergoten voor onze zonden aan het kruis. Rijg de kraal witte naast de deur, waaruit blijkt dat we gemaakt zijn zo wit als sneeuw, wanneer we Jezus als onze Heer en Heiland. Groen is de volgende kleur op de armband om onze groei in Christus betekenen. Tot slot, de hiel geel betekent het eeuwige leven in de hemel. Een eindknooppunt het touw aan de kralen in plaats te houden. Geef je mening over de betekenis van kleur kralen met de kinderen, zodat ze in staat zijn om hun vrienden te vertellen over de armband zal zijn.

Het Kruis van Pasen kleurplaten Craft

Afdrukken op wit kartonnen model centrum Christian Preschool Printables van de site, die is gelegen in de sectie Referenties. Snijd het kruis na de dikke zwarte lijnen. Als de tijd is een overweging, of kinderen niet over voldoende vaardigheden te knippen, voorgesneden het kruis. Kleur bloemen op het kruis met stiften of kleurpotloden. Zodra het kruis is gekleurd, lijm de stukken van het kruis op een stuk gekleurd papier bouw. Schrijf aan de bovenkant van het blad "Jezus opstond uit de dood."

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha