Oplossing Nizoral Anti RoosVerrassend effectieve en Consistentie vloeibare oplossing - geschikt voor alle haartypes !!


Je hebt een jeukende hoofdhuid? Bent u bang om uw favoriete zwarte jurk dragen omdat van al die witte vlokken naar beneden regenen op je hoofd? Jij, mijn lieve, lijden aan roos!

Roos is een soort ontsteking van de huid, zonder bekende oorzaak. Het kan iedereen overkomen, op elke leeftijd! Mensen die lijden aan roos niet alleen te maken met de jeuk van de hoofdhuid, maar ook de haaruitval. Gelukkig, met de juiste behandeling, kunt u zeker winnen van de roos en het weg te houden voor altijd.


Een van de producten die beloven om je weg roos te houden, is Nizoral Anti Roos Solution. Nizoral is een bekend merk en wordt veel gebruikt voor de behandeling van roos. Het merk heeft een aantal producten die zijn geformuleerd met antischimmelmiddelen, die helpen bij de behandeling van roos en andere aspecten van haar. De producten zijn gemakkelijk verkrijgbaar in alle drogisterijen wereldwijd.

Productomschrijving:

Nizoral Anti Roos Solution helpt verminderen schilfering, schilfering en jeuk van de hoofdhuid. Dit product is geformuleerd met ketoconazol 1% w/v, waardoor ontdoen van roos en geeft langdurige verlichting. Kan gebruikt worden op alle soorten haar, gekleurd haar en ook met haar verzorgingsproducten.

Prijs en hoeveelheid:

INR 100 per 50ml

Ingrediënten:

Ketoconazol .P. 1% w/v.

Indicaties voor gebruik:

  • Neem voldoende Nizoral anti roos oplossing uit de fles op zijn handpalm.
  • Vochtig haar voor een soepeler toepassing.
  • Masseer zachtjes de oplossing op de hoofdhuid met cirkelvormige bewegingen, laat gedurende 5 minuten en was je haar.

Aanvankelijk is het beste om 5 ml tweemaal per week gebruiken gedurende 4 weken en vervolgens 5 ml oplossing eenmaal per week.

Indicaties:

Nizoral Anti Roos oplossing mag alleen worden gebruikt voor extern gebruik. Vermijd contact met de ogen.

Houdbaarheid:

17 maanden vanaf de datum van fabricage.

Mijn ervaring met Nizoral Anti Roos Oplossing:

Ik was zalig roos vrij, zich niet bewust van het bestaan ​​ervan. En toen drong het tot me! Met het begin van de winter, mijn hoofdhuid voelde plotseling jeukende en geïrriteerd. En toen zag ik deze witte vlokken gevreesd. Ik probeerde talloze anti-roos producten, die alleen maakte mijn föhn en niet aan de hardnekkige roos te verwijderen. Ik heb eindelijk wendde zich tot anti roos oplossing Nizoral.

De Nizoral Anti Roos Oplossing van Johnson & Johnson detailhandelsverkopen alleen in flessen. De oplossing is verkrijgbaar in een witte fles met blauwe inkt karakters op het. De kap is wit van kleur en heeft een stelsel van flip flop, die het ontsnappen van het product volmaakt sluit voorkomen. De verpakking is zeer robuust en gemakkelijk te vervoeren. Alle product informatie is te vinden aan de achterkant van de fles.

De oplossing anti roos is wit, zonder deeltjes. De oplossing heeft een sterke geur van medicijnen. De geur duurt tot je haar spoelen en niet blijven hangen. De consistentie van de oplossing is rustig 'liquidy' en niet loopneus, die helpt om gemakkelijk verspreid over de hoofdhuid.

Het product schuimt goed en ik gevraagd om een ​​kleine hoeveelheid van de oplossing voor mijn halflang haar. Deze fles 50 ml tegen roos Ik duurde 12-14 wasbeurten. Ik gemasseerd de oplossing op de hoofdhuid ongeveer 4-5 minuten en vervolgens gespoeld zoals voorgeschreven. Deze oplossing roos volledig verwijderd alle olie uit het haar. Na het aanbrengen het haar voelde ruw en kroeshaar. Je hebt zeker een conditioner te gebruiken na het gebruik van deze oplossing. Deze oplossing is niet voeden en hydrateren het haar helemaal. Ik heb dit product continu gebruikt voor meer dan 3 maanden en vond het zeer effectief. Het is een prachtige oplossing voor roos en jeuk. Ik zal niet zo ver gaan om te zeggen dat dit de oplossing voor al uw problemen roos. Maar ja, het zal zeker afnemen en controleren roos. Het is het beste wat je kan, denk ik!

Dit product anti roos zijn geschikt voor alle soorten haar. Over het algemeen, deze oplossing anti roos is de positie tot zijn verklaring en vermindert roos en jeuk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha