Op zoek naar liefde? STAPPEN en advies over het vinden van de partner JUIST VOOR UOp zoek naar liefde? STAPPEN en advies over het vinden van de partner JUIST VOOR U

Het kan heel moeilijk zijn om de juiste partner te vinden, vooral wanneer we weten dat mensen veranderen, sommige mensen zich anders gedragen als in een vaste relatie, in plaats van vergaderingen, en soms kun je gewoon een onbegrepen persoon. Niets in het leven wordt geleverd met een gietijzeren garantie, maar er zijn een aantal manieren waarop je een beetje 'meer zeker in je hoofd dat een persoon een goede partner zal kunnen zijn, en hier zijn slechts een aantal van hen ...

Laten we eerst eens kijken naar 3 eenvoudige stappen over hoe u de juiste partner voor u te vinden:

Stap 1. Maak een lijst van redenen waarom je jezelf te houden ...

Ja, je hoorde me goed. Voordat je zelfs op zoek gaan naar een partner, moet u ongetwijfeld en onvoorwaardelijk verliefd op jezelf, omdat die in de wereld verliefd kunnen worden met de persoon die houdt niet van haarzelf / zichzelf? Dus alsjeblieft, doe dit kleine oefening en schrijf een lijst van dingen, omdat je denkt dat je bent geweldig en geweldig, en omdat je van jezelf houdt. Als je nog nooit eerder hebt gedacht en hebben nog nooit uitgesproken liefde voor u, goed, zou dit de juiste tijd voor een verandering? ... Als u een Christen bent en je een bewijs van Gods goedkeuring voor nodig, hier is de bijbelse referentie: 'Heb uw naaste lief als uzelf'. Wanneer u te accepteren en van jezelf houdt totaal en compleet, zal het veel gemakkelijker voor u om liefdevolle en zorgzame partner voor een gelukkig en harmonieuze relatie, de partner die u zal houden en aanvaardt u voor wie je werkelijk ... Eigenlijk is dit te doen vinden -love zelf oefening nuttig kan zijn voor iedereen, niet alleen voor mensen op zoek naar liefde ...


Stap 2. Zoek uit wat je wilt

Zelfs wanneer het proberen om nieuwe schoenen te kiezen in een winkel, hebben we de tijd nemen, probeer verschillende degenen op en kijk in de spiegel een paar keer ... Nou, waarschijnlijk de schoenen en de partner is niet precies de juiste vergelijking, maar je krijgt het mijn punt. Wanneer u op zoek bent naar een prachtige, liefdevolle metgezel voor het leven, het is duizend keer meer belangrijk om de juiste keuze, dan is de schoenen te maken. Dus om precies wat je wilt krijgen, moet je weten wat je wilt ... Nou, ik zal je niet bellen om een ​​grote lijst van kwaliteit te schrijven ... In plaats daarvan, stel ik voor u om te schrijven en te beschrijven de relatie met deze partner 'ideaal'. Hoe zou jij je voelen naast hem / haar? Wat doe je samen doen? Hoe hij / zij behandelt je? ... Stel je in je achterhoofd de ideale verhouding en beschrijven op papier. Deze stap zal u helpen om een ​​beeld van wat je echt wilt tekenen, en dat zal uw gids zijn.

Stap 3. Act! Opstaan, aankleden en opdagen!

Als je eenmaal weet wat je wilt, is het nu de tijd om te handelen, want als je thuis blijven, wachten tot je partner 'ideale' zal klop op de deur, kan in feite nooit gebeuren; en ik nodigen u uit om te beginnen probeert wanhopig ... In plaats daarvan, ik nodig u uit om klaar te zijn en te laten zien op verschillende plaatsen waar je ware liefde vindt, en geloof me, het kan gebeuren in de meest onverwachte plaatsen ... Voor sommige plaatsen en gebeurtenissen waar u en uw potentiële partners konden ontmoeten: workshops, lezingen, evenementen en online dating sites aan het eind; en laat hij / zij daar ontmoet ...

Laten we nu eens kijken naar een aantal algemene tips over hoe u de juiste partner voor u:

1. Kijk voor iemand die graag praten en luisteren

Looks, vlinders en opwinding kunnen allemaal zorgen voor een geweldige eerste attractie, maar na verloop van tijd, praten met elkaar zal steeds belangrijker worden. Als u ons niet vertellen alles en elkaar bieden een schouder om op te huilen sympathie, dan is de kans groot dat u nog niet de juiste partner gevonden.

2. Spring niet in het huwelijk te snel

Liefde op het eerste gezicht kan werken in films, maar het is niet vaak op die manier in het echte leven. Ze worden gebruikt om te bellen woo, nu noemen dating, maar is gelijk aan hetzelfde, een test om te zien als je echt wilt consequent op de lange termijn.

3. Een gevoel van humor gedeeld

Een gemeenschappelijk gevoel voor humor zal je echt helpen door het leven samen. Zorg ervoor dat uw potentiële partner kan je lachen en je kunt er zeker van dat ze in staat zijn om een ​​glimlach op je gezicht in die dagen te zetten, in de toekomst, wanneer je het gevoel naar beneden zal zijn.

4.

"... Uit de overvloed van het hart spreekt de mond ... '

Luister aandachtig naar de dingen die je partner zegt en niet borstel uw opmerkingen die u niet wilt dat het onder het tapijt te verlaten. Populaire persoonlijkheid brengt in hun gesprek, zelfs als ze proberen om iets te verbergen, dus luister hard en vergeet niet, kunt u waarschijnlijk niet hun mening te veranderen.

5. Ga niet voor carbon copy

Je personages in een lange-termijn relatie moeten elkaar aanvullen, maar mag niet volledig identiek zijn. Vermijd gaan naar iemand die net als jij of zullen binnenkort opraken van de dingen om over te praten, en het leven kan behoorlijk saai.

6. En 'beter om alleen dan in slecht gezelschap zijn

Laat niet de angst regeren je hart. Je zou niet willen om alleen te zijn, maar dit is een veel betere keuze dan om ongelukkig te zijn in een relatie. De angst voor eenzaamheid maakt veel mensen komen in, en verblijf in, slechte relaties - een situatie te vermijden ten koste van alles. Geen wonder dat George Washington zei: "Het is beter alleen dan in slecht gezelschap te zijn."

7. Niet altijd gaan voor 'type'

Sloot uw vooroordelen van wat je partner het type en iets anders proberen voor een verandering. Mensen kunnen elkaar groeien en soms verschillen wat houdt verband interessant.

8. Kijk voor de fundamenten van een partnerschap

Vergeet problemen klein en onbelangrijk en zorg ervoor dat de fundamenten aanwezig zijn vóór. De belangrijkste kwaliteiten van liefde, zorg, eerlijkheid, integriteit, vriendelijkheid en respect zullen samen door het leven te zien, maar als je mist, kan je een groot probleem.

9. Controleer hun relatie met familie

Een persoon die een relatie van liefde en zorg van hun ouders en familie is meer kans op een liefdevolle en zorgzame persoon in een relatie. Het lijkt een grote generalisatie te doen, maar als je denkt aan het worden 'familie' met deze persoon, dan wil je weten hoe je ze te behandelen.

10. Zorg ervoor dat je jezelf kunt zijn rond uw partner

Het is belangrijk dat u nog ruimte om te ademen in een relatie en wees jezelf. Uw huis moet een veilige plek waar je kunt zitten en te ontspannen in een comfortabele pyjama's, en drop alle schijn en handelen zijn. Als uw partner wil dat je aan iemand anders, en niet de persoon die je werkelijk bent, dan misschien uw partner moet iemand anders te vinden, in plaats daarvan. Breng uw leven met iemand die je gelukkig maakt, niet met iemand die behoefte heeft om indruk te maken.

11. Een belangrijke vraag ...

Stel jezelf deze vraag nuttig: 'Ik heb een beter mens te worden als ik naast hem / haar?' Als het antwoord 'ja' is, dan bent u zeker op het juiste spoor.

Elke andere tips voor mensen die op zoek zijn naar liefde? Hoe u de juiste partner te vinden? Voel je vrij om hun kennis te delen van vergaderingen in het opmerkingenveld.

Hij blijft gelukkig en ik denk dat iedereen die op zoek is naar liefde zal vinden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  0   2
Augustus 9, 2015 | 21:13:25 | later 7 uur

Tɦis is een onderwerp dat dicht bij mijn hart, als im op zoek naar partner

  3   0
Augustus 10, 2015 | 05:20:15 | later 15 uur

Ik heb mijn timе elk half uur te licht artiсles van deze website de hele tijd met een ɑlong kopje koffie.

  4   1
Augustus 10, 2015 | 10:01:33 | later 20 uur

Ik geloof in de ware liefde ... toch ...

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha