Oorzaken van puistjesDit artikel gaat over de oorzaken van puistjes en remedies gemaakt van natuurlijke producten, wij kunnen gebruiken tegen hen.

Puistjes

Salen puberteit en soms etteren en infecteren de oprichting van een ernstig probleem, zowel voor de gezondheid van de huid en het gevoel van eigenwaarde. Sommige mensen, zodra deze belangrijke stap, zijn alle sporen van deze brandhaarden. Anderen beschuldigen hem recursief, opnieuw en opnieuw, het creëren van problemen soms esthetisch. Maar waarom laat de bonen?

Oorzaken van puistjes

Hoewel het onderzoek nog in de eenentwintigste eeuw, zelfs niet eens worden over de oorzaken, is het duidelijk dat de invloed van:


 • Hormonale factoren, zowel de puberteit en volwassenheid bij mannen en vrouwen.
 • Hoewel het is weggegooid consumptie van chocolade als een stedelijke legende, maar heeft geen invloed op het uiterlijk van de korrels zelf die zijn aangesloten op een vetrijk dieet, onevenwichtig, met veel groenten of fruit en een paar gebakken.
 • Infecties als gevolg van slechte hygiëne. Dit betekent niet dat alle mensen die niet goed zijn gewassen graan, maar het gewoon niet doen met het product correct.
 • Bijna alle onderzoekers het erover eens dat stress, angst en depressieve invloed op het uiterlijk of de verergering van acne en andere huidaandoeningen.
 • Het wordt ook geassocieerd met slapeloosheid.

De hygiëne en basiszorg voor puistjes

Afhankelijk van de intensiteit, aard etiologie en behandeling van acné of andere eisen die medische, cosmetische, of een combinatie van beide kan zijn.

Als acne is cystic, moet u een dermatoloog, die de juiste medicatie voorschrijven raadplegen. U kunt ook naar een schoonheid van vertrouwen, waar u zult worden geïnformeerd over alle voor u beschikbaar behandelingen. Door zeer goede resultaten.

Ongeacht de keuze die u hebt gemaakt, moet je in gedachten houden dat je de hoogste hygiënische producten die geschikt zijn voor de korrels zijn niet geïnfecteerd moeten rekening te houden. Richt de volgende:

 • Begin met je hoofd. Niet alleen heb je om je huid dagelijks te wassen, rug of borst met een specifiek product, het haar. Houdt vet weg met een shampoo, bijvoorbeeld, brandnetel of specifiek voor vet haar.
 • Tien huid altijd schoon en het gebruik van natuurlijke zeep die de huid niet irriteren. Terwijl Van Aleppo, bijvoorbeeld, of met citroen olie, rozemarijn, pepermunt, kamille, St. Janskruid ...
 • Na dit, kunt u wrijf met een citroen of bereid een kamille bittere tonic. Doe gewoon een warme thee en gaan was het getroffen gebied.
 • Niet aanraken of aan te passen of minder nul. Veel minder met spijkers of vuile handen!
 • Bereid een masker van groene klei en gebruik het minstens een keer per week. Dus maak je een droge huid, kalmeren en maak een remedie infecties.
 • Geen stress of constant kijken.
 • Bestudeer uw dieet en proberen om het vet, vlees, desserts, volle melk, suiker en junkfood te elimineren. Krijg meer groenten en fruit, drinkwater, vermindert frisdrank en neemt een order in het dieet.
 • Je moet blijven uw huid gehydrateerd, ondanks het vet met een zachte, niet-schurende producten specifiek. In de markt zijn er veel bedrijven die specifieke cosmetische crèmes op basis van algen, thee, bittere sinaasappel en essentiële oliën die zeer goed werken bieden.

Voorkomen constipatie

Als we niet elke dag naar ons bloed wordt "vuile" de badkamer, raakt de lever verzadigd en verergeren huidproblemen. Dus de lever altijd verbeteren huidproblemen. Het kan een paar keer per dag te nemen infusie van brandnetel, klit, en pepermunt.

Wist je dat ...?

Als u gevoelig bent voor acne zijn, kunt u buiten te zijn in de dagen voor de menstruatie. Het is niet bekend of dit wordt veroorzaakt door angst geassocieerd, door hormonale veranderingen of een combinatie van deze omstandigheden. Wanneer u de cyclus te controleren, moet je ook onderhouden van een goede voeding en een meer nauwgezette hygiëne.

In alle gevallen is het raadzaam om contact op met uw arts, therapeut of andere gekwalificeerde zorgverlener. De informatie in dit artikel is alleen voor informatieve doeleinden.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha