Oog make-up Aishwarya Rai - stap voor stap uitleg met afbeeldingenAishwarya Rai is een van de mooiste vrouwen ter wereld. Haar schoonheid en elegantie heeft de harten van miljoenen gewonnen over de hele wereld. Naast het feit dat een van de meest populaire Indiase sterren, heeft veel specialisaties prestigieuze in haar poesje en de meest opmerkelijke van zijn specialisaties is L'Oreal Paris. Genot fotograaf, kan zijn ogen iedereen hypnotiseren en haar oog make-up is altijd exotisch. En het is zijn make-up trucs eenvoudige en sierlijke die charme toe te voegen aan haar oog make-up elke keer! Niet dat zijn prachtige ogen geen hulp bij nodig hebben. Ben je benieuwd wat het geheim oog make-up Aishwarya Rai? Deze tutorial geeft antwoord op alle vragen met de link naar zijn ogen smokey eyes.

Aishwarya Rai Eye Make-up Tutorial


Hier is een stap voor stap handleiding voor een van Aishwarya Rai smokey eye make-up looks te krijgen.

Stap 1

De eerste fase van een oog make-up is om een ​​geschikte basis waarop kleuren gemakkelijk kunnen glijden over te maken. Ik gebruikte Lakme Cream CC en Maybelline BB Clearglow Stick naar prime het hele gebied rond de ogen en zorgde ervoor dat de donkere kringen worden gedekt. Om een ​​mat effect te creëren, kan losse poeder ook worden afgestoft.

Stap 2

Aishwarya staat bekend om het gebruik van veel grijs en zilver oog make-up. Ik nam een ​​zilvergrijs van BH Cosmetics 120 oogschaduw palet en streelde zijn vingers over het deksel, uit te breiden tot de vouw. De kleur is zeer intens en kan rommelig krijgen als niet langzaam en met de nodige voorzichtigheid worden toegepast.

Fase 3

Vervolgens koos ik een tint parelwitte uit het palet en aangebracht over de grijze schaduw met behulp van een borstel. Terwijl lagen verschillende kleuren ogen, is het altijd beter om een ​​borstel, zoals de intensiteit beter kan worden beheerst. Ik begon de witte kleur van het centrum van mijn oogleden en uitgebreid in de richting van de buitenste hoeken van de ogen. Ik gebruikte snelle bewegingen, zodat de kleur goed kunnen verspreiden.

Stap 4

Voor de volgende stap, ik koos voor een glinsterende bruine tint en toegepast op de vouw gebied. Ik begon het midden van de vouw en uitgebreid naar de buitenste hoeken. Ik verder uitgebreid naar de onderste wimperlijn. Deze kleur geeft een mooie gradiënt effect op de ogen met tinten van zilvergrijs bestaat.

Stap 5

Ik nam een ​​zachte borstel en genuanceerde kleuren met snelle penseelstreken. De volgende stap is om de ogen sluiten waarvoor ik gebruikte Maybelline Colossal Kajal. Dit is de beste kohl voor de looks van smokey eyes. Ik begon met het uitlijnen van de binnenkant van mijn onderste en bovenste lijnen wimpers mee. Deze omstandigheid is bekend als tighlining de waterleidingen van de ogen. Toen trok ik een fijne lijn tussen mijn bovenste wimperlijn. Langzaam maakte ik dikkere lijn met 2-3 schoten met kohl. Ik paste kohl op mijn onderste wimperlijn.

Stap 6

Ik gebruikte een scrub borstel om eyeliner vlekken op de onderste wimperlijn. Ik nam een ​​zilvergrijze kleur met wat paars en paste het op de deksels, langs de bovenkant van mijn zwarte kohl liner. Ik paste dezelfde kleur met een schuine borstel over mijn gehele onderste wimperlijn. Ik nam de zachte borstel en nogmaals vervaagde kleuren.

Stap 7

Dit is de stap waar mijn ogen werden benadrukt. Ik gebruikte een matte gebroken witte tinten en aangebracht over het gehele gebied van de wenkbrauwen. Ik verlengde dezelfde kleur aan de binnenhoeken van de ogen, waaronder een gedeelte van de neus. Dit verzacht de randen van de donkere rijke kleuren die ik eerder had toegepast. Dit maakt de meest dramatische effect ook. Het is altijd aangeraden om de wenkbrauw botten te benadrukken terwijl het doen van een blik rokerig.

Stap 8

Eindelijk wimpers hebben een touch. Ik krulde de wimpers met een oog zweep krultang van Faces Cosmetics. Aishwarya staat bekend om zijn lange wimpers en krullend en niets beter dan een krultang om de look te creëren kan zijn. Ik paste een paar lagen van Maybelline mascara om de look compleet. Om een ​​exact idee van de gloeiende ogen van Aishwarya geven, kunt u valse wimpers gebruiken.

Dit is een zeer eenvoudig en elegant, je kunt overal sport, vooral als je wilt om te kijken als een Diva. Sinds oog make-up is zeer intens, is het het beste om de rest van je make-up minimaal te houden met slechts een vleugje blush neutrale kleur en een vleugje lipgloss.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha