Onthuld! Gewichtsverlies Kajol geheimen van het succes die u kunt volgen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 11, 2015 Admin Schoonheid 0 22


Bollywood Hungama, via Wikimedia Commons

Kajol, één van de populairste sterren van de Hindi film, heeft de media door de storm, met zijn nieuwe look slank en sexy! Deze moeder van twee heeft haar baby flab schuur in een flits naar voren als een van de sterkste kandidaten voor een film comeback! Nysa en Yug moeder nu te delen ruimte op het scherm met acteurs warmer vandaag. Zal geven deze mooie actrice acteurs vandaag geheel? Zeker weten! Deze ster talent zal geen actrice in Bollywood een run voor zijn geld.

Kajol is uitgegroeid tot een symbool van schoonheid en gratie bij gehuwde vrouwen. Niet alleen heeft ze hun domeinnaam te bestellen zeer goed, met een man en twee kleine kinderen, de ster is de reclame leuk en maakt tijd voor zichzelf! Er is meer dan ontmoet het oog met deze actrice, en het oog is niet teleurgesteld! Het gezicht van een cosmetisch product internationaal, Kajol heeft zijn publiek en de media met een fit, gezond lichaam en een mooi gezicht duidelijk enthousiast.


Hier is het nemen van een kijkje in het fitnesscentrum mantra van deze schoonheid:

Kajol Weight Loss Secrets Revealed!

De actrice heeft veel gewicht verloren in een relatief korte periode van zes maanden na de geboorte van haar tweede zoon, Yug. Tweede echtgenoot Ajay Devgan en goede vrienden, de actrice volgt een streng fitness-regime met een dieet zeer gezond.

Zijn persoonlijke adviseur van gezondheid en fitness trainer, Shereveer Vakil, aanvankelijk coachen man Devgn, Kajol werkt samen met om zijn uithoudingsvermogen te verbeteren, het metabolisme verhogen en handhaven van een gezond gewicht en lichaamsbouw voor haar lichaam type.

Een geest die 'bestaat uit:

Uitstekende fysieke Kajol wortel schiet uit zijn mentaliteit. De actrice wist, zelfs wanneer ze zwanger wilde hij het vet direct na de geboorte van haar kind schuur was. Ze vergelijkt fit te blijven om een ​​vaardigheid te oefenen. Gewichtstoename, zegt hij, is hoe een vaardigheid te verliezen. Fit willen blijven, gezond blijven en terug te keren naar deze vaardigheid in de kortst mogelijke tijd te oefenen. Ze is een zeer sterk persoon, met een ijzeren vastberadenheid om weer in vorm te krijgen. En dat zijn gewonnen halve werk.

Stappen van de baby:

Een kwaliteit die de dame Devgn heeft gedefinieerd als een individu en als acteur is zijn realisme, neem praktische leven. De actrice stelt haalbare doelen die je weet dat je kunt inzetten voor en geeft op hen. De discipline en realistische verwachtingen - Kajol heeft dezelfde aanpak om gewicht te verliezen heeft. Net als zijn zoon, de ster begon met kleine stappen. Hij begon te kruipen om het huis en nam de eerste stap op weg naar gewichtsverlies. Met elke passerende week Kajol langzaam verhoogd de duur en intensiteit van zijn trainingen, waardoor magere lichaamsbouw ze nu pronkt.

Werken Out:

Er is geen ontkomen aan een training. Kajol verloren gewicht ongeveer 18 kilo in slechts vijf maanden. Kajol werkt de trainer de kern spieren en vet vakgebieden in het lichaam, versterken en branden elkaar. Training is intensief en Kajol duwt elke dag hard om zijn prestaties te verbeteren. De actrice doet krachttraining, yoga, liften en kraakpanden als onderdeel van zijn fitness-regime . Ze liften gewichten en kan overweg met £ 150 en meer in wat bekend staat als de 'dode lift', een intens brandend, calorieën, lichaamsbeweging en spierversteviging. Kajol kan gemakkelijk omgaan met ongeveer 300 push-ups, een prestatie voor de meeste vrouwen! Maar allemaal in een dag werk voor Kajol Super Mom!

Eet goed:

Net als zijn fitness-regime, de acteur is zo rigoureus als wat je eet. Kajol gewichtsverlies dieet bestaat uit voedsel zoals vis, paneer, eieren, noten, magere kip en melk. Ze gelooft in het eten van slimme en garandeert dat hij heeft veel vezels om een ​​fit lichaam. De ster wordt niet gegeven aan ongezonde tussendoortjes of junk food razernij. Drink ook veel water om gehydrateerd te blijven en te consumeren vers fruit, groenten en gezonde drankjes om hongergevoel te beheren.

Kajol's Fitness Mantra:

Blijf geconcentreerd, blijf gedisciplineerd. Als je bent vinden het moeilijk om alleen te werken, gaan de diensten van een goede fitness trainer en voedingsdeskundige om u te helpen een fit lichaam gezond. Vraag Kajol over moeders en het gebrek aan tijd voor zichzelf om te werken; pat komt het antwoord. 'Je moet koken, schoonmaken, leren, op een bepaalde manier of verzorgen van de woning. Als je niet in vorm, zal niemand in staat zijn om te gaan! Carve out een beetje 'van tijd voor jezelf, minstens een uur om ruimte voor een fitness-plan te maken. En zorg ervoor dat je goed te eten, dat wil zeggen, de meeste van uw slag gewonnen. '

Hier heb je het mensen, de beste beauty geheimen van Bollywood superster Jewel-Vrouw-Yummy Mama - Kajol!

Observeren zijn woorden, en u kunt ook wow de wereld!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha