Ontbrekende slaap oorzaak van haaruitval?Alopecia androgenetica of mannelijke kaalheid vaak (MPB) is een probleem dat mannen treft en is de belangrijkste reden achter haarverlies bij mannen. Ongeveer 25% van de mannen die last hebben van mannelijke kaalheid beginnen hun haar vóór de leeftijd van haaruitval en kaalheid 2 verliest ook voorkomen bij vrouwen. Ernstige haaruitval bij vrouwen leidt tot verlies van eigenwaarde als ze beginnen te onaantrekkelijk voelen. De meeste bedrijven niet aan de artsen te identificeren haarverlies bij vrouwen als een echt probleem en zich richten op hun mannelijke collega's.

De hoofdroute voor de behandeling van haarverlies is het probleem achter diagnose. Haar therapie, pillen, behandelingen en producten helpen alleen op een oppervlakkig niveau. Het echte probleem is veel dieper, en veranderingen in dieet en levensstijl voor de behandeling te betrekken. Haarverlies is een veelvoorkomend, maar pijnlijk probleem dat vaak wordt onbehandeld.


Een van de belangrijkste oorzaken van haarverlies is gebrek aan slaap. In de drukke wereld van vandaag, de slaap is ondergeschikt aan het werk en wordt vaak over het hoofd gezien. Stress is vaak voor en geeft vaak manier om slapeloosheid, een zeer ernstige ziekte die fataal kan zijn indien onbehandeld. Een verband tussen slaaptekort en haaruitval is nu vastgesteld door deskundigen van haar.

Slaap is essentieel voor ons lichaam. Het lichaam wordt opgeladen met elektrolyten en vult zijn energie tijdens de nacht. Als deze tijd wordt onderbroken, het immuunsysteem van het lichaam is in wanorde. Het lichaam begint te zwak geworden. Daardoor kan niet absorberen de voedingsstoffen die nodig om gezond te blijven. Uit deze twee problemen. Ten eerste, het immuunsysteem kwetsbaar voor ziekten. Deze ziekten zal verder verzwakken het lichaam en belemmeren de verdediging van het lichaam. De bijwerkingen van deze ziekten kunnen haaruitval. Ten tweede, het immuunsysteem van het lichaam, gebrek aan voedingsstoffen, zwak. Hierdoor de haarwortels te zwak worden en valt het haar heel gemakkelijk. Dit, zo niet doorgaan, leidt tot kaalheid. En dan, het sterke verband tussen slaap en haaruitval.

De resultaten van haaruitval en het gebrek aan slaap:

  • Het verlies van haar glans
  • Verlies van haar volume
  • Haren verspreid over de hoofdhuid
  • Terugwijkende
  • Slapende haarzakjes

De enige manier om dit probleem te verhelpen is door middel van veranderingen in levensstijl. Dit moet een goed dieet en krijg een goede nachtrust's. Artsen raden het krijgen van ten minste acht uur slaap per dag om een ​​gezonde levensstijl te garanderen. Om voortijdig haarverlies veroorzaakt door onjuiste slaapgewoonten voorkomen, dit essentieel.

Hieronder is een lijst met tips die u zullen helpen om verloren haar terug te krijgen als gevolg van slapeloosheid.

  • Pas het slaappatroon. Het is belangrijk om te slapen in een tijd elke dag en volg vaste routine. 'S nachts werken kan leiden tot haaruitval. Het is belangrijk om de tijd om te slapen en om goede slaapgewoonten hebben maximaliseren. Ga vroeg naar bed zorgt voor een goede nachtrust. Vermijd afleiding voor de slaap
  • Het is belangrijk om afleiding tijdens en voor het naar bed gaan te voorkomen. Vermijd tv-kijken of werken op de laptop voor het slapen gaan, als het harde licht veroorzaakt slapeloosheid en berooft een van de slaap. Daarnaast luisteren naar luide muziek, voor het slapen gaan is een trigger voor slapeloosheid. Harde verlichting, of roken voor het slapen neemt ook afstand een slaap. Deze moeten worden vermeden.
  • Wijzig uw kussen. Een katoenen kussen legering haren in knopen en verhoogt de kans op breuk. Een zijdehoofdkussen gemakkelijker op het haar.
  • Het verminderen van stress in het dagelijks leven. Stress veroorzaakt slapeloosheid. Het verminderen van stress te stoppen met roken en yoga doen.
  • Het breken van het haar moet worden teruggebracht tot een minimum. Vermijd strakke paardenstaarten of back-je haar wassen. Dit brengt extra spanning op het haar.

Laat uw reacties op dit bericht, hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha