Ongelooflijke oog make-up met Kajal - stap voor stap met foto'sWie zei dat de diamanten zijn de beste vriend van een meisje, hij vergat om te maken! De diamanten zijn allemaal goed en wel, maar wat zouden we doen zonder onze meisjes make-up kit? Enge gedachte, is het niet? Maar is het echt mogelijk om alle oogschaduw, markeerstiften, borstels, en andere essentiële oog make-up over de hele wereld te brengen? En als je net als ik, dan luiheid pak spullen kunt nemen om nogal saai en moe kijk dan om zichzelf uit te oefenen om dingen te pakken om mooi te kijken! Maar wat gebeurt er als een plotselinge plan met je beste vriend, collega of een leuk feestje op je weg komt? Geen probleem, nu zal ik je een snelle en eenvoudige oog make-up die kunnen worden gedaan in 5 minuten en ook ziet er geweldig uit op iedereen! Ja, en dat ook met alleen Kajal en zonder oogschaduw! Deze tutorial is voor iedereen, maar is vooral handig voor de botten lui als ik!

Dus, bent u klaar om een ​​aantal essentiële make-up leren? Laat de pret!


Ongelooflijke oog make-up met Kajal:

Hoe je oog make-up te doen met kohl? Hier is een eenvoudige stap voor stap procedure voor u te volgen:

Stap 1:

Begin met het aanbrengen van een goed oog primer op je oogleden. Omdat we met een romige product voor de afdekking en zal opzetten met een poeder oogschaduw, met een oog primer zal nuttig zijn om de levensduur van het oog make verhogen. Start vervolgens verstopt onder de ogen met een volledige dekking concealer, zal deze stap een frisse kijk op de ogen en getogen voegen. Dan, opgezet met een goede poeder compact om te voorkomen dat vlekken of plooien van concealer. Zorg er ook voor de kohl stokken om de basis goed en er geen vuil of verhuizen in de loop van de dag. Hier gebruikte ik de concealer Kryolan Derma Camouflage aan mijn onder oogpigmentatie verbergen.

Stap 2:


Breng een kohl zwarte buurt van de bovenste wimperlijn dik. Ik gebruikte de Lotus Herbals romige kohl stick voor deze look. Deze stap moet niet zo schoon zijn als we vlekken kajal later.

Maak een vorm vleugel om je ogen groter lijken en dramatisch. Als je een beginner bent in het oog make-up, gebruik dan een cello-tape op te treden als een leidraad om een ​​zeil te creëren.

Stap 3:


Gebruik een zachte borstel om voorzichtig te mengen voor fusie om een ​​kijkje smokey make-up te nemen. Hier gebruikte ik de borstel mengen Oriflame om een ​​zachte look te krijgen. Deze stap zal het makkelijker zijn als de kohl gebruikt in de formule is romig en niet snel sets in een kwaliteit vlekvrij. Dan gelden eyeliner om de strakke lijnen het opheffen van de bovenste ooglid gebied.

Stap 4:

Breng een concealer aan de buitenste hoek van het oog en het schoonmaken van de vleugel tot een dramatische look te geven. Deze stap is optioneel, als je de truc in de hoek van het oog te verkleinen.

Stap 5:


Gelden dezelfde kohl oogpotlood om de onderste wimperlijn en waterlijn van het oog. Gebruik vervolgens een borstel of potlood Smudger bodem van de onderste wimperlijn om een ​​smokey eye look te geven.


Mascara aanbrengen en lijn de ogen in de vorm van een vleugel aan de dramatische oog look compleet. Nu bent u klaar om te gaan!

U kunt eenvoudig proberen deze look met elke kohl oog make-up kleuren, zoals blauw, groen, bruin of grijs aan uw voorkeuren. Als u meer tijd en producten, en stel de look met een oogschaduw poeder die overeenkomt met de truc te doen lijkt langer duren.

Laat je niet luiheid houden u van op zoek pretty! Je hoeft niet eens al die make-up producten voor zowel mooi uitzien! Volg deze tutorial en geef uw ogen de wow-factor, zonder de uitgaven veel geld of tijd! Het kan niet eenvoudiger dan dat!

De volgende keer dat je in een haast, gebruik deze eenvoudige techniek kohl oog make-up en je bent klaar om te gaan!

Probeer niet en delen met ons de complimenten Garner. Wij horen graag van u! Niet meer schrijven in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha