Ongelooflijke Japanse Nail Art Tutorial Met gedetailleerde stappen & PicturesAls je een fan bent van nail art, dan ben ik zeker dat u veel ontwerpen dat ze gaan heb ontmoet "awwwwww ook ik wil!". En wat als ik je vertelde dat niet een paar van hen hebben een beetje 'van een Japans tintje? De Japanners maken gebruik van verschillende soorten materiaal die is bedoeld voor decoratie schattige nail art en nail art alleen. Dit is ook de reden waarom hun nail art designs zijn zo populair over de hele wereld!

Een schattige Japanse nail art ontwerp is zo verleidelijk! En het is duidelijk, maar u ook wilt. En nee je hoeft geen expert nodig om een ​​salon om het voor u doen. Dit kleine tutorial over één van de meest populaire ontwerp nail art Japanse zal u vertellen hoe je het zelf kunt doen! Overal onder de mensen zijn gekomen om te spreken van de nail art Japanse Kawaii. Simpelweg omdat het woord in stand Kawaii Japans voor schattig, en dat is precies wat is design - Leuk!


Kawaii Japanse Nail Art Tutorial

Noodzakelijke dingen:

  • Een primer (optioneel)
  • Een witte emaille
  • Een donker roze nagellak van uw keuze
  • Een transparant glazuur
  • Een Glitter polish
  • Chunky Pearl Beads
  • Kaviaar parels in goud
  • Een tandenstoker
  • Plastic harten nagel deco
  • Een borstel nail art dun en witte acrylverf

Stap 1:

Zet 1-2 lagen van de basislaag op de nagels. Deze basislaag wordt voorkomen dat de nagels van chippen of vlekken. Als uw nagels zijn gevoelig voor dan scheuren de primer zal extra bescherming te bieden. Zodra uw grondlaag droog is, breng twee lagen wit email. Dit zal de basis van het ontwerp meer ondoorzichtig maken. Nu, laat volledig drogen en voeg twee lagen van roze nagellak gekozen.

Stap 2:

Gebruik een laag van duidelijke nagellak op elke nagel. Dit werkt als een lijm voor de parel kralen. Werken aan een spijker in een tijd, zodat de duidelijke nagellak droogt niet voordat u de kralen. Ik gebruik de kralen parel op de duim, in de vorm van een slinger. Voor de komende drie nagels, gebruikte ik de kralen parel-vormige kransen neerwaartse en opwaartse. Ook heb ik gebruik gemaakt van een enkele parel kraal in het gat. Je moet in gedachten houden dat er voldoende ruimte in het midden van de nagel voor het schrijven van Japanse tekens moeten zijn. Ik heb alleen een parel kraal voor de pink.

Stap 3:

Daarna heb ik een jas van glitter nagellak. Na dat je een tandenstoker kan nemen en gouden kaviaar parels rond de individuele parels parels. Zelfs in dit geval, zorg ervoor om te werken aan een spijker in een tijd.

Stap 4:

Dan heb ik aangebracht het hart niet in een bepaalde volgorde, maar het houden van voldoende ruimte in het centrum van de nagels voor Japanse karakters. Het moet zoiets zijn als het klaar is. Nu, laat het volledig drogen.

Stap 5:

Dan, neem witte acryl verf op je palet en een fijn penseel nail art. Gebruik dit om de Japanse tekens correct te tekenen. Het woord 'Kawaii' is geschreven in het Japans als か わ い い. Het is niet nodig om alleen dit woord te gebruiken en je hoeft niet te leren van de Japanse taal om te kunnen om dit type van de Japanse karakter doen. U kunt Google-enige vertaling Japans woord en verf op je nagels.

Stap 6:

Na de nail art behoorlijk droog, gebruik dan een dunne laag van duidelijke nagellak. Dit zal uw ontwerp te beschermen, ervoor te zorgen dat het langer blijft. Nu, de Japanse nail art is klaar om te pronken.
Deze nail art is echt mooi met de kostuums en andere modieuze korte jurkjes afgedrukt. Dit kan ook werken als een mooie zomerse nail art. Echter, je moet niet vergeten dat dit ontwerp nail art is een beetje 'tijd en aandacht. Dus haast je niet doorheen. Het kan er niet uit als "kawaii" als je dat doet!
Gelieve ons te vertellen hoe je het artikel hield, het delen van uw antwoorden bij ons in de commentaren hieronder.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha