Ongelooflijke Eye Make-up Zonder Eyeliner - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sAls je vriend zegt dat je beter zonder make-up of verzamelde om vrijwilligerswerk te doen voor een organisatie te kijken, dan heb je echt niet nodig alles te doen herleven! Maar, de meeste van de tijd, we echt niet begrijpen hoe een truc minimale doen. Ze hoeven niet alle gelegenheden moet een overdreven look! Er is iets genaamd 'jurk voor de gelegenheid'!

Maar maak je geen zorgen! Vandaag hebben we een tutorial truc waardoor je je natuurlijk en mooi uitzien, zonder gebruik van lagen van make-up. Je weet dat de-glam kijken? Nou, je kan zeker swing met deze minimale make-up les!


Ik ben er zeker van dat de meesten van ons denken dat we kijken spookachtige en gewassen zonder eyeliner. Maar niet langs je ogen je overdreven kijken in sommige gevallen? Daarom hebben we een eenvoudige, maar zeer technische om oog make-up te doen, zonder enige eyeliner! Het is een techniek, die is gemaakt door rimmen je bovenste wimperlijn beursgang. Het is geweldig als je niet wilt dat je oog bovenste ooglid overdrijven, maar toch graag uw ogen omlijsten.

Gebruikte producten:

  • Ik gebruikte de Lotus Herbals in zwarte kohl. Het beste is om een ​​formule, die de ogen niet te verschroeien gebruikt. De kohl biedt ook een goede kleurintensiteit en blijvend effect.
  • Ik gebruikte een concealer kwast plat van Kryolan. Het is beter om een ​​fijn penseel kiezen, hard, plat als het zal helpen om de ogen perfect uit te lijnen.

Nee Uiterlijk Eyeliner Tutorial:

Hier is hoe je de perfecte kijk dan niet eyeliner make-up te krijgen:

Stap 1:

Voordat u begint met make-up, zorg ervoor dat het gebied rond de ogen is goed gehydrateerd. Begin met het aanbrengen van een oogcrème te hydrateren en te verlichten droogheid van het gebied onder de ogen. Je kunt je ringvinger gebruiken om toe te passen en mix het product en laat het worden geabsorbeerd door de huid. Dan gelden de concealer voorkeur. Maar, als je diep gepigmenteerde oogleden, dan is het het beste om een ​​concealer te gebruiken voordat u de concealer. Stel de concealer met poeder te plooien en rimpels te voorkomen.

Kies een romige base naakt en bedekken het midden van het ooglid. Vervolgens neemt de borstel en dompel de borstel grens bij de gellaag of om de Kohl Kajal gelijkmatig aan beide zijden van de borstel te laden.

Stap 2:

Plaats nu uw andere hand over je hoofd en til je bovenste ooglid gebied. Laat het ooglid niet hard te trekken. Wees voorzichtig als de ogen kan irriteren en irrigatie veroorzaken. Nu, beginnen op de hoek van de buitenste waterlijn bovenkant van uw ogen. Druk de borstel om smalle ogen lijn.

Stap 3:

Voorzichtig blijven vul de kajal door je waterlijn hoger. En 'beter dat je naar beneden kijkt, terwijl de toepassing kajal gemakkelijk. Ga door totdat je de binnenste hoek van de bovenste waterlijn hebben bereikt.

Stap 4:

Krul je wimpers en volg met mascara om de illusie van dikkere wimpers te creëren. Als u wilt een lichtere look te creëren intense en dramatische, kunt u valse wimpers of individuele valse wimpers gebruiken.

Stap 5:

Breng een naakt of wit oogpotlood en langs de waterlijn aan de onderkant van je ogen en voorzichtig vlekken met dezelfde borstel. Als finishing touch, breng dan een crème matte oogschaduw aan de binnenste hoek van je ogen voor een mooie afwerking toe te voegen. En je bent klaar!

Slank en stijlvol, de perfecte oog make-up minimale kun je sport! Deze look zal benadrukken je natuurlijke kenmerken zonder dat u stratificatie met make-up. Schoonheid, zo natuurlijk, dat is!

Hou het simpel te houden als het gaat om make-up? Deel uw mening met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha