Ongebruikelijke cadeaus OutdoorsmenWinkelen voor de buitenmens in uw leven die alles lijkt te kunnen ontmoedigend voelen. Maar met innovatieve apparatuur continu debuut in de winkels, je werk zal niet zo moeilijk zijn. Alvorens zich te concentreren op zijn favoriete vorm van openluchtrecreatie, of het nu gaat vissen, backpacken, jagen, speleologie, klimmen of iets anders externe gesprekken naar zijn ziel, en dan zoeken naar de meest recente technologie om die activiteit te ondersteunen. Als het een wireless-in-de-buiten soort man, op zoek naar innovatieve gadgets die zijn low-tech, maar slim. Uw schat zullen dankbaar en verbaasd over uw doordachte geschenk zijn.

Experience Gifts

Als uw buitenmens houdt van jagen, vissen, wandelen of zelfs op zoek naar fossielen, is er een reisbureau of grondeigenaar die een groot avontuur is gedacht alleen voor hem. Een weekend van de jacht op elanden in Montana, vissen in Alaska of stuiteren langs in een vintage jeep 1949 door een fossiele bed fossiele bed in Kansas --- gift uw speciale iemand met een ervaring die je nooit zal vergeten. Sommige avonturen vliegticket kost in aanvulling op huisvestingskosten en de licentie, maar u kunt waarschijnlijk opties vinden dichter bij huis. Pak de doos met een digitale camera of geheugenkaart voor al die momenten overwinnaar.

zorgpakket

Zoals bij de meeste sport of hobby, de aankoop van goederen lijken eindeloos. Help je jager om het seizoen met een geschenkmand vol met al die kleine onderdelen die kunnen worden vergeten starten. Ze omvatten zaken als handen en voeten warmers, aantrekkelijk en dekken geuren, warme handschoenen, de houder van de vergunning of tag, beef jerky, energiedranken en zijn aangewezen munitie. En om bij het vuur zitten op iets comfortabel en droog, voeg een van die super lichte maar stevige, opklapbare stoelen rugzak. Putting het allemaal samen in een zak camouflage kan elk seizoen opnieuw.


High Tech voor High Adventure

Elektronica en gadgets hebben speciale sport of outdoor hobby nog leuker en productiever, en een geschenk van de technologie die betrekking heeft op de passie van je man kan een spannende gave te maken heeft. Denk aan een spel of een digitale trail camera, zodat u kunt zien wat er wezens op de loer liggen achter zijn boom stand, of een 3D fishfinder voor zijn boot, dat het giswerk van scouting van nieuwe meren en plaatsen neemt. Verrekijker met een digitale camera maakt vogels kijken of de tijd in de buitenlucht nog interessanter en kan een nieuwe passie voor natuurfotografie te inspireren. Een draagbare GPS-apparaat zal geocaching makkelijk, maar ook ervoor te zorgen dat uw avontuurlijke wandelaar altijd uw weg kunt vinden naar het kamp. Daarbij mag hij GPS-tracking 'naar uw computer om zijn pad te volgen.

Als je man houdt van het buitenleven, maar ik kan het niet loslaten van zijn mobiele telefoon of laptop lader zonnepaneel is het perfecte cadeau in de communicatie te houden tijdens het kamperen of wandelen. Zonnepanelen zijn beschikbaar op rugzakken voor de man op het spoor Adirondack of kan een opvouwbare mat voor het gehele gebied.

National Treasures

Voor de outdoor reizigers die houdt van wandelen of gaan kamperen in de nationale parken, een "America the Beautiful" jaarlijkse nationale parken passeren zal het gemakkelijker maken om in en uit te krijgen van een aantal van de belangrijkste parken van de wereld. Combineer met een boek op de nationale parken, zoals 'National Geographic Gids voor de Nationale Parken "van de" United States National Geographic "om hem te helpen het plannen van zijn reizen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha