Omgekeerde French Manicure Zebra TutorialOmkeren zebra French manicure ontwerpen zijn een rage in totaal op dit moment vanaf jonge meisjes tot vrouwen, zelfs professioneel. We houden van deze mode om de eenvoudige reden is dat het een uit de gewone French manicure. Heeft iets anders en exotische om elke keer probeerden we aanbieden. En het beste deel is dat je niet hoeft te lange puntige nagels om dit uit te proberen als de Franse spits zich in omgekeerde vorm hier te hebben.

Hier is deze nail art geeft je een gevoel voor mode met een vintage look. Het is nog niet alles. Het heeft ook zebra patronen die ziet er echt cool met kleren animal print. Animal print leggings zijn nu heel trendy. Dus als je het beest op de loer in jou dat is gek op mode, probeer dan deze nail art uit en geef het een beetje 'van de vrede!


Zebra French Manicure

De dingen die je nodig hebt om deze fascinerende nail art snel en eenvoudig onderzoek:

  • Een basislak
  • Een zwart email
  • Wattenstaafje en nagellakremover
  • Een transparante top coat van goede kwaliteit
  • Kettingen van goud metaal in kleine stukjes gesneden
  • Een tandenstoker
  • Een pincet
  • Een pen nail art tweerichtingsverkeer zilver

Laten we beginnen.

Stap 1:

Zet een mooie laag base coat op je nagels, maar dit is optioneel, maar u kunt gebruiken om uw email te beschermen. Immers gele nagels en droge huid zijn nooit een prettig gezicht en we kunnen niet worden getooid met een nail art of zelfs een kleur te allen tijde!

Volgende volg deze door het tekenen van een Franse tip keren zo nauwkeurig mogelijk, met een zwart emaille.

Stap 2:

Neem nu de stukken metaal kettingen en ze gouden krommen van de punt met behulp van omgekeerde Poolse transparant. Neem de hulp van een pincet om ze op te zetten. Neem een ​​tandenstoker om hun formulieren correct ingesteld.

Stap 3:

In deze fase moet je scherpe punt van twee-weg nail art pen die grotendeels wordt gebruikt voor het doel accentueren gebruiken. Als u niet beschikt over een pen merken, dan kunt u doorgaan en gebruik een tandenstoker ook. Gebruik het om gelede s "V" maken en een gestreept patroon. Zie de afbeelding hieronder. Het is heel eenvoudig en makkelijk te doen en sport. Het geeft je een prachtige look voor je nagels zonder al te veel moeite te geven.

Stap 4:

Neem nu een watje gedrenkt in make-up remover en schone glanzende verdwaalde van de randen van de nagels. Breng twee mooie lagen blanke nagellak over de gehele nagel te verzegelen in uw ontwerp zebra french manicure.

Stap 5:

Dit is de laatste verschijning. Gewoon spectaculair is niet waar. Niet moeilijk te bewijzen, zelfs als je een beginner bent en zeker een verandering van de normale saaie french manicure. Wat denk jij? Tot deze nail art?

Als de werkomgeving is het niet mogelijk om zwart te gebruiken dan proberen een kleur die je niet voor problemen zorgen in plaats daarvan. De schaduw van de tape werkt goed met de meeste kleuren! Laat je commentaar hieronder zoet.

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha