Omdat droge huid vlekken en scheuren te vormen?Hij kan niet begrijpen hoe de huid in patches en droog te behandelen? De huid kan zacht zijn meestal, maar is voorbestemd om droog dus vooral in de winter. Verschijning van fijne lijnen, vlekken en scheuren kan de huid droog nogal onaangenaam maken. Ieder van ons ervaart dit, zelfs als we dat niet doen.

Tijdens dehydratatie, voedingstekorten, blootstelling aan de zon, winter en andere harde elementen zijn enkele van de gebruikelijke redenen voor droge huid. Soms kan het gebruik van cosmetica en zepen die bijtende chemicaliën hebben ook vlekken veroorzaken droge huid. Hoewel de markt wordt overspoeld met tientallen crèmes en lotions die grote pretenties hebben, maar weinig echt werken. Maar als u zich niet bewust van waarom ze vormen, als je in staat om het te genezen zal zijn?


Daarom is het belangrijk om te weten voordat omdat droge plekken op het gezicht en de rest van de lichaamsvorm? Dus in dit artikel ga ik naar de redenen voor de aanwezigheid en de vorming van vlekken van een droge huid en scheuren delen.

Oorzaken van droge huid gebieden op het lichaam

Milieu invloeden:

Omgeving kan de grootste rivaal van uw droge huid. De hoge en lage luchtvochtigheid kan de huid droog te maken. Dit gebeurt vooral in de winter, wanneer het vochtgehalte van de lucht zeer laag. Langdurige blootstelling aan de zon kan ook de bovenste laag van de huid beschadigen waardoor vlekken en scheuren. Soms kunstmatige klimatologische omstandigheden zijn ook een van de belangrijkste redenen achter flarden van een droge huid en scheuren. Airconditioning of verwarming vermindert de vochtigheid van de ruimte die vlekken en scheuren kan veroorzaken.

Het gebruik van cosmetica:

Cosmetica, zeep, wast en reinigingsmiddelen chemisch behandeld voor harde lichaam kan zich ontdoen van het lichaam vocht waardoor het droog en ruw. Zelfs shampoo kan leiden tot jeukende hoofdhuid en ongelijk. Ons gebied van het gezicht is zeer delicaat, dus het is heel snel geraakt als het in contact komt met cosmetica verkeerd en hard.

Baden Wrong:

Warme douche en warm geeft ons het gevoel prachtig. Hoewel ik hou van hen over te nemen. Maar ze maken ook de droge huid aandoening erger. Permanent lang in de douche kan de huid te drogen, waardoor vlekken en scheuren op de huid. Daarom, waardoor het lijkt lelijk en bruto. Schrobben uw handdoek direct na het nemen van een douche kan ook vocht te verwijderen uit het lichaam. Dus de volgende keer wees voorzichtig.

Sommige medische voorwaarden:

Er zijn een aantal medische aandoeningen ook, wat kan leiden tot vlekken van droge, schrale huid. De drie belangrijkste aandoeningen zijn:

a. Eczeem:

Dit is een veel voorkomende aandoening die ook bekend staat als seborroïsch eczeem. Het veroorzaakt vlekken van droge huid en scheuren. Eczeem kan worden veroorzaakt door omgevingsfactoren, hormonale, genetische of grof. Als Eczeem is de reden achter de patches en scheuren, moet u alleen gebruik maken van de producten medicinale na raadpleging van een huidspecialist.

b. Hypothyreoïdie:

Dit is een ziekte van de schildklier. Het is een aandoening waarbij het lichaam onvoldoende schildklierhormoon is waardoor het metabolisme van het lichaam. De pleisters en scheuren zijn ook gepaard met bleekheid en ruwheid.

c. Psoriasis:

Psoriasis is een chronische auto-immune ziekte die door T-cellen of T-lymfocyten, een type witte bloedcellen of WBC. Hier, deze cel aanvalt gezonde huidcellen veroorzaakt vlekken, scheuren, verkleuring van de nagels en huid ontsteking. Stress, overmatige consumptie van alcohol, kan roken of huidinfecties deze ziekte verlaten maken ernstiger triggeren.

Dus deze waren enkele van de belangrijkste oorzaken achter het ontstaan ​​en de vlekken droge huid en droge huid scheuren. Milieu-oorzaken, oorzaken en cosmetische ingrepen verkeerde baden kan worden genezen met behulp van producten van goede en medicinale en na een goede droge huidverzorging.

Hoewel in veel gevallen een extra dosis van vitamine E, een vochtinbrengende crème van goede kwaliteit en een milde zeep zonder parfum nuttig zijn. Maar als het gevolg van medische aandoeningen, moet u zeker contact op met een huidspecialist goed.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha