Olivia Herb Bleach - Beoordelingen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 14, 2015 Admin Schoonheid 0 16


Consistentie dik en stevig Packaging Bleach - is geschikt voor alle huidtypes !!


Elk meisje droomt van het bezitten van een stralende huid. Bleach Cream is een cosmetisch product dat is samengesteld met unieke ingrediënten om instant gloed geven aan je gezicht. Maar niet alle whiteners op de markt! Sommige van de producten bevatten chemische stoffen die effectief zijn, terwijl anderen zijn giftig en kan de huid beschadigen.

Olivia is een handelsmerk van de detailverkoop van kruiden in India. Het is een van de bekendste bedrijven van huidverzorging in India welke huidverzorging en lichaamsverzorging kruiden producten. Productlijn bestaat uit de merken gezicht wraps, gezichtsbehandelingen, moisturizers, stichtingen, bleekmiddel crèmes en nog veel meer. Hun producten zijn uitgerust met formuleringen op basis van kruiden en geen bijwerkingen veroorzaken.


Productomschrijving:

Het kruid bevat bleekmiddel Olivia Haldi, Chandan, aloë vera, en nimbu. Deze actieve ingrediënten zijn zeer effectief in het voorkomen veroudering en bruining. Dit bleek de neiging om natuurlijk licht en verwijdert ongewenste haren donker van het hele lichaam. Dit product beweert mild te zijn en is het ideale product voor de gevoelige huid.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 55-30 gm.

Ingrediënten:

Bleach Cream bevat kruidenextracten en waterstofperoxide. Activator bevat ammoniumcarbonaat bi.

Mengen Procedure:

• Meng de room en de activator in een verhouding van 5 g room en 1 g activator.
• Met de spatel op de room toe en meng goed activator voor 2 minuten.
• Wees voorzichtig met de flacon goed sluiten na gebruik activator.

Hoe te gebruiken:

• Reinig je gezicht met koud water en dep ze droog.
• Breng het mengsel in de tegenovergestelde richting van de haargroei op de huid.
• Bedek alle haar volledig met het mengsel.
• Vermijd het gebruik daarvan in de ogen, wenkbrauwen en oogleden.
• Verwijder het mengsel na 15 minuten met koud water.

Als het haar niet volledig gebleekt, opnieuw toepassen nog 10 minuten. Voor het beste resultaat gebruik van deze bleekmiddel om de 15 dagen.

Houdbaarheid:

2 jaar vanaf de datum van fabricage van het product.

Indicaties:

Laat de huid na bad niet bleken. Milde irritatie is normaal met whitening. Het product is veilig voor puistje gevoelige huid. U moet een patch test uit te voeren op een klein gebied. Zeep mag niet worden gebruikt gedurende tenminste 2 uur na het bleken. Bewaar op een koele plaats.

Mijn ervaring met Olivia Herb Bleach:

Ik over het algemeen geen bleekmiddel vanwege de inhoud van giftige chemicaliën. Maar een paar maanden geleden, mijn vriend vertelde me om dit bleekmiddel Olivia proberen, als hij een goede baan op haar had gedaan. Ik wilde om het eens te proberen omdat het product kruiden heeft geformuleerd.

De Olivia Herb Bleach wordt geleverd in een doos lichtgroen. De doos bevat twee containers, het mengen van de plaat, en spatel. De productinformatie is gedrukt in zwart op de doos. Een klein boekje met aanwijzingen en andere procedures is ook opgenomen in het pakket. De containers hebben een schroef systeem, die perfect sluit zonder verliezen.

De verpakking van bleekwater is robuust en gemakkelijk te vervoeren. Omdat de crème is verkrijgbaar in een bad, is zeer onhygiënisch. De room en de activator komen in fel geel. De consistentie van de crème is rustig dik en romig, waardoor het gemakkelijk voor toepassing op de huid. Een kleine hoeveelheid crème zou voldoende zijn voor eenmalig gebruik zijn. De activator is in de vorm van poeder, dat gemakkelijk oplost wanneer gemengd met de room. Bleach heeft een sterke chemische geur zoals. De geur kan een afschrikken voor degenen die zich verzetten tegen sterke geuren.

Ik gebruik dit product op mijn gezicht en hals na een patch test. Op verzoek van deze bleekmiddel, mijn ogen waterig vanwege de chemicaliën. Ik heb echter niet opgevallen eventuele bijwerkingen van bleekwater. Na het verwijderen van het, voelde ik me gelukkig met mijn huid gloeien. Het verlicht haar gezicht, waardoor mijn huid er stralend. Dit bleekmiddel kan tot 9 toepassingen voor het gezicht en de hals komen. Het product verwijderd ongewenst gezichtshaar en tan grote mate.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha