Olie Reiniging methode - de meest effectieve manier om de huid te zuiverenU moet gehoord hebben van de methode van het schoonmaken van olie, maar het is mogelijk dat u niet helemaal zeker wat het precies is? Als u meer wilt weten over deze populaire methode van reiniging, bent u aan het juiste adres!

Wat is de olie reiniging methode?

Oil Cleaning methode (ook bekend als COM) is een werkwijze voor behandeling van de huid, dat voorziet in het gebruik van olie voor massage en reinigen van de onzuiverheden van de huid. Verwijdert onzuiverheden van het oppervlak en hardnekkig vuil uit de poriën van de huid. U kunt deze methode thuis proberen. Het werkt voor alle huidtypes. Het is verbazingwekkend voor vette huid ook, zelfs wanneer het gaat om het gebruik van olie in overvloed.


Beste oliën worden gebruikt voor de methode Cleansing Oil

Meer in het algemeen, castor olie en olijfolie worden gebruikt in COM. Maar andere oliën worden gebruikt voor dit doel. Dus, wat zijn de beste weddenschappen? Laten we gaan door hen:

 • Wonderolie: Deze olie is rijk aan omega-6 vetzuren en vitamine E. Het heeft antibacteriële eigenschappen. De anti-oxidanten in deze olie helpt te voorkomen beschadiging van de huid en rimpels.
 • Olijfolie: Olijfolie is rijk aan vitamine E. Het bevat ook anti-oxidanten die vroegtijdige veroudering te voorkomen. Hydrateert de huid en diep hydrateert.
 • Amandelolie: 'rijk aan vitamine A, vitamine B, vitamine D en vitamine E. De huid absorbeert snel amandelolie. Het helpt om zelfs uit verkleuring en ongelijkmatige teint.
 • Kokosnootolie: Het is een fantastische moisturizer geladen met vitamine E, vitamine K, ijzer en polyfenolen.
 • Zonnebloemolie: E 'in het bijzonder geschikt voor de droge huid. En 'rijk aan vitaminen en helpt om beschadigde huid te herstellen.

De benodigde hoeveelheid olie?

Voor een sessie CMO succes, combineer olie per eis:

 • Als je een vette huid, gebruik castor olie en olijfolie in een 1: 2 ratio's.
 • Als uw huid droog is, gebruik maken van castor olie en olijfolie in 1: 9 ratio.
 • Als je een gecombineerde huid, voeg ricinusolie en olijfolie in 1: 3 ratio.

Stap-voor-stap Olie Reiniging methode:

Vóór het begin van het proces, zorg ervoor dat je gezicht droog is en de handen schoon zijn.

 1. Neem het mengsel van olie op de palmen van de handen en wrijf op te warmen. Zachtjes masseren van de olie op je gezicht in cirkelvormige bewegingen.
 2. Relax enige tijd weer gemasseerd, zodat de olie kan doordringen in de diepere lagen van de huid. Zorg ervoor dat je gezicht wordt overspoeld met olie.
 3. Neem nu een doek en laat deze in warm water. Knijp het overtollige water, en plaats vervolgens de handdoek op je gezicht voor ongeveer 15 seconden.
 4. Herhaal nogmaals dompelen de handdoek in heet water, wring droog en plaats deze vervolgens op het gezicht gedurende 15 seconden.
 5. Veeg de overtollige olie van je gezicht.

En nadelen van de olie reiniging methode:

De goede dingen over GMO zijn:

 1. E 'reinigt diep de huid en helpt bij het elimineren punten zwarten, puistjes en pukkels als je het regelmatig doet.
 2. Biedt een balancerend effect op de huid.
 3. Het voegt een gezonde gloed op de huid.
 4. Het is een natuurlijke behandeling voor minder.

De nadelen van de GMO zijn:

 1. Als uw huid vettig is, kan uw gezicht, olieachtige verschijning tijdens de vroege dagen te weerstaan. De huid nodig heeft om de GMO weten.
 2. Het is veel geduld, tijd en inspanning.
 3. Als uw huid is gevoelig en acne-gevoelige, kan dit irritatie veroorzaken.
 4. De huid kan enige tijd duren voordat zich heeft aangepast aan het proces.

Hoewel het heeft zijn aandeel van gebreken, CMO is een van de meest effectieve manieren van reinigen van uw huid. Kiezen voor deze methode van reinigen van de natuurlijke van de huid om duidelijke huid, zacht en stralend te hebben.

Dus als je van plan bent om het te proberen? Als u OCM hebt geprobeerd, vergeet dan niet om uw ervaring met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha