Olaz Total Effects Serum - BeoordelingenFormule is niet indrukwekkend en iets Moisturizing Serum - u kunt dit overslaan !!


Elke dag horen we over een nieuwe doorbraak. Innovaties die beloven dat u ons een mooie stralende huid. Sommige van deze innovaties te werken, terwijl anderen plat vallen. Serum Huidverzorging is zo'n wonder.

Serums zijn een essentieel product van huidverzorging vandaag. Beladen met hoge concentraties van bepaalde werkzame bestanddelen, die diep werken in de huid om de vitaliteit verbeteren. Olay is een wereldberoemde merk dat producten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijsklasse biedt. Het merk heeft onlangs het assortiment Total Effects huidverzorging.


De Olaz Total Effects Serum beweert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te verminderen, verzacht de huid textuur met zachte peeling, kleurbalans en huidtint, het verminderen van ouderdomsvlekken. Zij stelt ook voor saaiheid te vechten, te verfijnen en het minimaliseren van de verschijning van poriën, hydrateren de droge huid en ook helpen om zijn algehele uiterlijk iets te verhogen. Hoge claims inderdaad!

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 700-50 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met gezuiverd, afgezwakt en gehydrateerd gezicht.
  • Neem een ​​voldoende hoeveelheid serum op uw handpalm.
  • Dot het over je gezicht en hals.
  • En zachtjes masseren in de huid

Mijn neem Olaz Total Effects Serum:

Serum Olaz Total Effects is in een fles van zuiver wit kunststof met een zwarte dispenser. De fles is ondoorzichtig en het is heel moeilijk te houden van de hoeveelheid in de fles te houden. De verpakking van de fles is gemakkelijk te gebruiken. De uitgangen dispenser slechts kleine hoeveelheden product in een tijd, die voldoende is voor een enkele toepassing. De verpakking is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren.

De consistentie van het serum is licht en dun, net als elke andere in de handel verkrijgbare serum. Het komt uit als een heldere vloeistof licht. Het serum heeft een sterke geur en de geuren van kunstmatige chemische stoffen. Ik heb persoonlijk een hekel aan elke vorm van geur in mijn producten voor huidverzorging en is een groot nadeel van het product voor mij. Mensen met een gevoelige neus zal een probleem met de geur hebben. Ik beveel u proberen voordat je het koopt over de toonbank. De geur blijft op de huid gedurende ongeveer 10-15 minuten na het aanbrengen en vervolgens verdwijnt. Ik regelmatig gebruikt dit serum voor meer dan 2 maanden en ik heb niet opgevallen eventuele allergie of irritatie. Dit serum is geschikt voor alle huidtypes en zelfs mensen met een gevoelige huid kan gebruiken.

Aangezien de structuur van het serum waterig, wordt gemakkelijk geabsorbeerd door de huid. Na het aanbrengen van het serum, voelt mijn huid gehydrateerd en gehydrateerd. Voelt niet vet of plakkerig op mijn gecombineerde huid. U kunt dit serum gebruiken onder je make-up basis of op eigen. Het hoeft niet een film of as smelten op de huid na het aanbrengen.

Een ding is zeker, dit serum maakt de huid goed gehydrateerd, soepel en gehydrateerd. Afgezien van dat, helaas, ik heb niet opgevallen geen verschil. Dit product heeft nagelaten om te voldoen aan alle vragen van het merk. De formule van het serum maakt geen indruk op mij, maar ja, het werkte als een goede vochtinbrengende crème op mij.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha