Olay Natural White 3 in 1 Eerlijkheid SerumFabulous Hydraterende Creme/Basic Skin Lightening Serum - Ideaal voor de vette huid Beauties!


Ik was op zoek naar een goede dagcrème voor bepaalde tijd. Dus ging ik naar de markt om een ​​aan te schaffen. Ik wilde één van Garnier kopen, maar het was uitverkocht. In plaats daarvan ontdekte ik de witte natuurlijke crème Olay totaal in een nieuwe verpakking. Ik ging met de ingrediëntenlijst en kreeg te weten dat een mix van natuurlijke ingrediënten bevat. Bovendien is een crème, maar een serum. Lees verder om te leren over mijn ervaring met dit product.

Prijs:


49 INR 20g

Mijn ervaring:

De Olay Natural White 3 in 1 Eerlijkheid in het serum is een dunne buis en wit met een zilveren dop bovenop. De verpakking is stevig en compact, dus je kunt voeren rond tijdens het reizen. De structuur is echter meer als een crème in een serum. Het is dik wit van kleur vergelijkbaar met andere crèmes op de markt beschikbaar. Het heeft ook een aangename geur die in het geheel niet is overweldigend.

Ik gebruik deze crème voor de laatste 15-16 dagen en er is nog steeds een beetje 'van het product aan de linkerkant, waardoor het toegankelijk maakt. Ik heb een vette huid en deze crème, terwijl ze dik in textuur, past bij mijn huidtype en niet achter vettig na het aanbrengen. Zodra ik mezelf toe te passen, mijn gezicht oplicht direct. Dus meestal solliciteer ik op de avond na het wassen van het gezicht.

Nu komt naar de vorderingen, allereerst wil ik duidelijk maken dat de eerlijkheid mij betekent "verwijderen tan". Ja! Ik heb een vette huid die gemakkelijk wordt gelooid of moet ik heel gemakkelijk zeggen. Dus, heb ik altijd op zoek naar producten van eerlijkheid, omdat ik het gevoel dat deze producten echt werken goed om tan te verwijderen.

Ik gebruik dit voor de afgelopen twee weken en heeft zeker maakte mijn huid "nog een juiste toon." Claims van eerlijker huid, zijn echter niet helemaal waar. Het is zeker egaliseert de huid toon wanneer religieus gebruikt, maar verwacht geen wonderbaarlijke resultaten van het. Zij stelt ook om je huid glad en zacht te maken, en ik ben het helemaal eens met dit. Het maakt mijn huid heel zacht en ik blijven om opnieuw aan te raken en weer mijn gezicht. Kortom, ik denk dat het een goede dagcrème, als we verwijderen de tag 'eerlijkheid' van.

Pro:

  • Gemakkelijk op de zak en gemakkelijk beschikbaar
  • De textuur is zacht en gemakkelijk mengt
  • Het geeft een instant gloed op het gezicht
  • Het maakte mijn huid toon meer rechtvaardige
  • Mijn huid niet vettig erger te maken; Ik denk dat het zal alle huidtypes
  • Bevat saffraan, kurkuma en roos
  • Betaalbaar, gezien het bedrag dat u krijgt voor de prijs

Tegen:

  • Niet aan de eisen van billijkheid
  • SPF wordt niet genoemd

Aanslag:

5/5

Ik beveel het?

Ja, als je een crème Olay eerder hebt gebruikt en vond het leuk, je zult dit ook mooi. Niet kopen voor claims van eerlijkheid hoewel, als u teleurgesteld op dat front zal zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha