Okra is handig om diabetes te behandelen?Hebt u last van diabetes? Ben je al op zoek naar een natuurlijke remedie voor diabetes, maar alleen insuline-injecties kon vinden? Wat als je zou kunnen ontdoen off diabetes gewoon consumeren van een ingrediënt van uw keuken? Ongelooflijk, is het niet?

Dit is waar in het spel komt okra! Een dieet rijk aan vezels, antioxidanten, vitaminen en mineralen die ze bieden een aantal voordelen voor de gezondheid. Okra bevat al deze voedingsstoffen in het lichaam en kan zelfs controle van de bloedsuikerspiegel.


Wilt u meer weten over hoe en okra helpt om diabetes te genezen weten? Dan ga je gang en geef het een te lezen!

Wat is okra?

Okra wordt gewoonlijk aangeduid als de vinger van een vrouw en de botanische naam okra. Hier zijn enkele feiten over okra nodig is om bewust te zijn van:

De tedere okra peulen worden over het algemeen gebruikt als groente in tropische landen.

Het helpt om de bloedsuikerspiegel in het lichaam te controleren met het aanbod van verschillende gezondheidsvoordelen.

Okras zeer weinig calorieën en bieden slechts 30 calorieën per 100 g verzadigd vet en cholesterol.

Okras zijn rijk aan voedingsstoffen ze bevatten vitamine C en K, en aanzienlijke hoeveelheden magnesium.

Ze zijn absoluut niet giftig en hebben geen bijwerkingen.

Hoe te Gombo nemen om diabetes te genezen?

De beste manier om okra gebruiken om diabetes onder controle is met het gebruik van water okra. Hieronder staan ​​de stappen om water okra te bereiden:

  1. Neem twee pods okra en snijd de uiteinden.
  2. Kleverige vloeistof zal sijpelen uit zodra u de pod kraken. Niet wassen.
  3. Neem een ​​glas water en drop pods in het 's nachts en dek af met een plaat.
  4. In de ochtend, verwijder de peulen en drink het water in het glas.

Je moet okra dagelijks en het drinken van water elke dag voor te bereiden in de ochtend naar het niveau van de bloedsuikerspiegel verhoogd beheersen. Het is belangrijk op te merken dat het water oker helpt te genezen van diabetes veel beter okra gaar. Het is goed om toe te voegen aan uw okra curry en soepen, maar neem okra rauwe geweekt in water voor een sneller herstel van een verhoogde bloedsuikerspiegel.

Hoe werkt Gombo genezen van diabetes?

Okra heeft een aantal anti-diabetici, omdat:

De oplosbare vezel aanwezig in deze pod helpt om de absorptie van suiker langzaam in het bloed.

Dit gebeurt door het verlagen van de snelheid van absorptie van suiker uit de darm.

Het vermindert de glycemische lading van glucose in het bloed, die anders verstoort de functie van het lichaam om de suiker die leidt tot diabetes goed te verwerken.

Oplosbare vezels vormt een soort gel in de darm, die de absorptie van suiker uit de darm van voedsel verlaagt. Deze oplosbare vezels helpt ook lager cholesterol tekening in galzuren, die bijdragen tot het cholesterolgehalte verhoogd. Hierdoor kan het lichaam zuur verplaatsen van het systeem en voorkomt de absorptie.

Wat maakt Gombo Een krachtige natuurlijke remedie voor diabetes?

Enkele van de voordelen voor de gezondheid van de okra zodat ook mensen met diabetes zijn:

Lage GI (glycemische index) Eten:

Als u diabetes heeft, zal uw arts u adviseren om voedsel te eten met een lage GI-waarde. Okra is een van de voedingsmiddelen die komen met een GI-index 20 en tweede medische normen, wordt de GI-waarde okra beschouwd als zeer laag.

Oplosbare vezels:

Oplosbare vezels zijn bruikbaar bij de behandeling van diabetes als ze een belangrijke rol bij de vertering van koolhydraten spelen. Okra bevat rijke hoeveelheden van oplosbare vezels, die helpt te vertragen de spijsvertering en vermindert de impact van koolhydraten op de bloedsuikerspiegel.

Voorkomt nierziekte:

Nierproblemen zijn een bedreiging, als u zijn gediagnosticeerd met diabetes type 2. Bijna de helft van de nier ziekten worden veroorzaakt door diabetes. Als je okra regelmatig nemen in uw dieet van water en okra als goed, die helpt om nierziekte te voorkomen.

Spijsvertering:

Dankzij het gehalte aan oplosbare vezels, okra helpt te versnellen de spijsvertering, verbetert de suikerspiegels in het bloed en vermindert het risico op hartziekten. Het is zeer goed voor de spijsvertering.

Goede bron van antioxidanten:

Als u voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten te nemen, helpt kanker, hart-en vaatziekten en vroegtijdige veroudering te voorkomen. Okra bevat een groot aantal anti-oxidanten, zoals quercetine, catechine, epicatechine, procyanidine en rutine. Dus, niet alleen voorkomt en behandelt diabetes, maar een groot aantal andere gezondheidsproblemen! Geen twijfel dat is een super voedsel genoemd!

Mineralen en vitaminen:

Okra is een goede bron van mineralen en vitaminen. Het bevat vitamine A, B6, C, en K met mineralen zoals koper, magnesium, foliumzuur, calcium, kalium en mangaan. Deze mineralen en vitaminen helpen het immuunsysteem sterker en spoelen toxines uit het lichaam.

Deze voordelen voor de gezondheid van de okra helpen om het niveau van de bloedsuikerspiegel te behouden en te voorkomen dat de ontwikkeling van nierziekte als je diabeet bent.

Wetenschappelijk bewijs van okra diabetes te genezen:

Er zijn een aantal wetenschappelijke studies die de voordelen van okra vertonen bij mensen met diabetes:

Een van deze studies werd gepubliceerd in het tijdschrift van de Farmacie en aanverwante wetenschappen, 201

Onderzoekers in India gevonden dat muizen die werden gedroogd en gemalen okra zaden en vellen, vertoonden verlaagde niveaus van glucose in het bloed.

De andere groep muizen, die de normale aanvoer van okra extract ongeveer tien dagen waren, vertoonden een geleidelijke afname van de bloedsuikerspiegel.

American Diabetes Association (ADA) beveelt een minimum van 3 tot 5 porties van niet-zetmeelrijke groenten per dag en okra past het wetsvoorstel perfect. Een half kopje gekookte okra is gelijk aan een deel voorgesteld door ADA.

Er is behoefte voor een gecontroleerde studies dit anekdotisch bewijs ondersteunen. Sommige onderdelen van okra als polyfenolen bieden aanmoediging om die wetenschappelijke studies. Maar een ding is zeker - okra verbruik is niet schadelijk op geen enkele manier! Dus, doe wat water okra en beginnen om diabetes te verslaan.

Als er een aantal positieve resultaten van de niveaus van de bloedsuiker met water okra zijn geweest en willen delen met onze andere lezers, kunt u schrijven in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha