Ogen en neus doorboord pijn Makeup TutorialDe truc is om te experimenteren met alle kleuren om ons te laten kijken prachtig. Helpt ons accentueren onze beste eigenschappen en eventuele gebreken te verbergen. Als je klaar juiste make-up maakt ons mooi te kijken in elke outfit die je draagt.

Maar dan soms moeten we een aantal verschillende soorten make-up op onze andere gediversifieerde belangen te voldoen voor toneelstukken, theater of zelfs een beetje 'Halloween of kostuum partijen. In deze gevallen moet u een heel ander type van make-up-formaat te volgen. Hier waren we in staat om een ​​grappig gezicht, dode gezicht, vampier gezicht of een gezicht met een vuist oog, bloedneus, gezicht gesneden en wat niet sport.


Dus laten we lezen in een make-up les plezier oog vuisten en gekneusde neus, kon je ook sport om je vrienden schrikken !!!

Oog geperforeerd en gewonden Neus Makeup

De dingen die je nodig hebt zijn de volgende:

Concealer en foundation
Het oogschaduw paletten (gouden of gele tinten, paars, zwart, wit en lichtroze)
Een rode lippenstift

Kom dit begon met oog make-up om punch!

Stap 1:

Gebruik je concealer en foundation uitvalsbasis om de huid te beschermen en creëren een basis voor make-up. Gebruik een schaduw gouden of lichtgeel oogschaduw op het deksel van een oog naar de buitenste rand.

Stap 2:

Neem nu de zwarte oogschaduw en gebruiken op ½ gouden tint naar buiten en ook de onderzijde van het oog. Zorg ervoor dat de kleur goed te mengen.

Stap 3:

Met behulp van een lip borstel of uw vingertoppen, neem een ​​beetje 'rode lippenstift en toe te passen op de versnelling binnenkant van het oog en neus. Sleep beneden langs de onderrand van de ogen. Het is het beste om een ​​oude lippenstift te gebruiken voor dit, zoals ik doe. Meng de kleur die ziet er echt als een blauwe plek.

Stap 4:

Nu gebruiken sommige paarse oogschaduw aan de onderrand en uit te breiden naar buiten, zoals op de foto hieronder. Meng goed.

Controleer hoe het eruit ziet wanneer de mix goed.

Stap 5:

Gebruik de roze/rode oogschaduw aan de kant van de wang en goed mengen. Dit zal een kijkje gekneusd te creëren. Zorg ervoor dat de kleur is donker genoeg om de blauwe plekken te markeren.

Stap 6:

Gebruik zwarte oogschaduw afsluiten van een applicator en maak twee lijnen één bedrijf onder de onderste rand en de andere in een kromming.

Klop een beetje ', zoals de hieronder aangegeven uiterlijk.

Stap 7:

Gebruik een beetje 'meer van rode lippenstift op de onderste rand en mix in goed. Volg het met de punten van violet en zwart hier en daar in de schaduw van de rode wangen. Dit duidt op de bloedvaten van paars.

Stap 8:

Breng een lijn van zwarte oogschaduw bediening vanaf de zijkant van het oog naar boven wenkbrauwen.

Stap 9:

Maak nu twee krassen met een kleine borstel en lippenstift.

Stap 10:

Om de krassen prominente gebruik meer zwarte oogschaduw maken en bestrijken een beetje 'lijnen in het zwart. Dit toont het effect van wordt geslagen in het oog!

Nu een gebroken neus truc!

Stap 11:

Nu is het tijd voor een beetje 'trucje bruto en vuil. Neem wat 'lippenstift op je vingertoppen en gebruiken in een neusgat openen en sleep de lijn naar beneden naar de bovenste lippen. Bedek de definitie van rood met enkele zwarte en paarse oogschaduw. Ook gebruik maken van wat schaduw aan de bovenkant en zijkanten van de neus. Dit zal een perfecte look van een gekneusde neus geven.

Stap 12:

Dus dat is het oog en kneuzingen geperforeerd afgewerkte look neus truc. Dus hier is het verhaal in de juiste volgorde.

Je krijgt een vuist in een bokswedstrijd of een vuistgevecht met je vriend.

En je uiteindelijk uitzien als dit.

Als je lachen als een gek na deze tutorial, dus ik wist .Probeer en rollen op de grond van het lachen. Vergeet niet om uw reacties achter te laten hieronder snoep.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha