Office Workout - 10 effectieve oefeningen die je kunt doen op het werkMet de toename van de werklast en stress, heeft onze gezondheid een wending genomen. De strakke deadlines en de draaistoelen leidde de kortstondige comfort, maar maakte de weg vrij voor langdurig zieken en ongemak. Vaak landen we in de voorkant van de computer voor vele uren of toevlucht te zitten posities negatief. Het kantoormeubilair is vaak niet erg gastvrij en hoewel het is, veroorzaakt schade op lange termijn. Bijgevolg zijn de problemen van Bechterew, pijn in de nek, rug gebogen, duizeligheid, problemen met het gezichtsvermogen, enz gemeengoed geworden. Maar u kunt uw lichaam een ​​beetje 'training tijdens het werk! Ja, dat kan worden gedaan. Hoe? Nou, lees net deze lijst en je bent klaar om te gaan!

Workout routine kantoor

Nek Oefening:

Tijdens de werkzaamheden moet u alle delen van het lichaam uit te rekken met regelmatige tussenpozen. Eigenschappen moeten starten vanuit de nek. Kantel de hals aan de ene kant voor 8-10 seconden en herhaal hetzelfde voor de andere kant. Dit kan zeer subtiel gedaan en ontlasten de nek van de constante pijn, die optreedt als gevolg van kijken naar het computerscherm lange uren.


Losdraaien Schouder:

Schouders heen en weer worden opgerold in een cirkelvormige beweging om kracht toe te voegen. Herhalen van de oefening 10 keer back to back voegt flexibiliteit en ook de-benadrukt handen.

Pols Stretch:

Het is zeer verstandig om uw polsen te rekken als de dagelijkse regime brengt veel computerwerk. De slaven van de computer, de polsen vaak een van de lichaamsdelen die het meest te lijden. Armen moeten worden uitgebreid met de palm naar beneden. Je vingers moeten naar beneden worden getrokken met de andere hand voor 3-5 seconden. Dit moet drie maal worden herhaald, terwijl afwisselend aan beide polsen.

Been Swings:

Terwijl de benen hunkeren een beetje 'beweging, houd ze opgesloten op onze bureaus. Geen wonder dat de benen klagen met stijfheid en pijn. Schommels benen zijn heel makkelijk te maken en kunnen de benen een beetje 'van verlichting geven. Kan rechtop worden uitgevoerd door het optillen van een been en tegenhouden door het buigen van de knieën en brengen het. Deze workout kantoor moet 4-5 keer worden herhaald voor elk been.

Been Toner:

Toner benen zijn een zeer effectieve workouts bureaustoelen. Om de toner van de benen uit te voeren, moet je rechtop staan ​​in de stoel en probeer je been op te tillen en breng het op de heup gedurende 10 seconden. Het been moet langzaam worden gebracht en hetzelfde moet gebeuren met het andere been. Deze oefening ten minste 15 maal herhaald.

Met behulp van de trap en regelmatig bewegen:

Trappen moeten altijd worden gebruikt tijdens de pauzes. Gebruik van liften worden geminimaliseerd. Het is een zeer effectieve training op het kantoor voor gewichtsverlies en hun gezondheid te behouden. Opstaan ​​uit de stoel en maak een korte wandeling duurt slechts een paar seconden of een paar minuten, maar het doet wonderen bij het verminderen van vermoeidheid.

Glute Kicks:

Deze oefening gaat rechtop op een been en dan proberen te schoppen met het andere been. Plaatsvervanger voor beide benen op zijn minst 10 keer om hulp te bieden aan de kuit.

Twists Ankle:

Office oefeningen vergemakkelijken ook stress. Geschikte manier om dit te bereiken is door middel van wendingen enkel. Deze kan worden uitgevoerd door strekken de enkels en rechts te draaien 5 maal en 5 maal linksom. Dit moet worden herhaald voor het andere been ook.

Altijd rechtdoor:

Slechte houdingen zijn vaak verantwoordelijk voor alle cervicale problemen. De rug moet altijd in een rechte lijn met de nek. Als je te laag buig je nek, zal pijn ontwikkelen. Vermijd ligstoel. Hoewel liggende is een must, moet rechtop worden gehandhaafd.

Oefening ogen:

De lijst van de opleiding kantoor voor een goede gezondheid is niet compleet zonder oog oefeningen. Je nodig hebt om je ogen te verplaatsen van de computer elke 10 minuten, knipperen je ogen, kijk naar een punt op 10 meter afstand, kijk dan naar een ander punt en vervolgens terug te keren naar het scherm. Ontspant de oogspieren en houdt een frisse blik.

Hoewel levensverwachting is toegenomen, is de kwaliteit van leven aanzienlijk verminderd. Als we onszelf vergelijken met onze grootouders, zullen we zien dat ze meer uithoudingsvermogen. Het is altijd een goed idee om te blijven werken aan onze conditie. Als je naar de sportschool regelmatig of hebben het te druk om het te doen, oefeningen boven het kantoor kan u helpen om gezond te blijven terwijl ze bezig.

Je bent te druk bezig om uit te werken? Heb je ooit geprobeerd een van deze opleidingen kantoor? Hebben ze helpen? Laat uw ervaring niet met ons delen in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha