Office Make The Right WayHeeft u veel tijd thuis door te brengen in de voorkant van je spiegel naar die perfecte look voordat u gaat voor een interview of op kantoor te krijgen? Het is niet in staat om te kiezen of kies de juiste make-up kantoor aan te passen met de corporate omgeving !!!!

Dan zorgen niet meer, want na stijl rage vandaag is gewijd aan make-up voor kantoor slijtage. Dit bericht zal helpen alle vrouwen die werken zijn competente en professionele make-up keuzes om er beter uitzien in een verfijnde business.


De belangrijkste truc is om een ​​look die je natuurlijke schoonheid verbetert en benadrukt uw functies die belangrijk zijn te dragen, dat op slechts een kijkje cakey dragen.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de producten die we kunnen gebruiken om een ​​dag te maken naar het kantoor om een ​​eenvoudige, maar verfijnde geweldig kantoor.

Make-up tips Office stap voor stap:

Terwijl het doen van de truc voor het kantoor, altijd in gedachten houden om de juiste kleur van de make-up die perfect past bij je huidskleur waardoor je natuurlijke kenmerken te selecteren. Zorg er ook voor dat je probeert om eventuele onvolkomenheden en gebreken op uw huid te dekken.

Laten we beginnen: Eerst met de ogen:

 • Begin met je ogen, vooral door toepassing van een base. Een goede basis zal helpen om je make-up op zijn plaats en zal lang duren.
 • Zorg ervoor dat alle donkere kringen rond de ogen (als u hebt) met een concealer die je huidskleur past dekken.
 • Vervolgens kies kleuren oogschaduw die ervoor zorgt dat uw ogen kijken helder en niet slapen. Je zou het matte tinten liever in het licht roze, beige of bruin.
 • Zet dan op een zwarte eyeliner (bij voorkeur waterdicht), zodat ze niet vies te krijgen en gaan tijd doorbrengen corrigeren in de badkamer, in plaats van het werken op het bureau.
 • Volgende bepalen de wimpers met een of twee lagen mascara (waterproof), indien nodig.


Wangen:

Wanneer u uw wangen met mooie blush te verbeteren, probeer dan om de kleur overeenkomen met je oogschaduw en ook de kleur van de huid. Vermijd alles te glanzend. Dit zijn enkele van de nuances die kunnen worden gebruikt.

Zeer licht roodachtig roze.
Een zeer lichte huidskleur orangish of meer als een peachy tinten.
Heel licht roze.


Lips:

Met lip kleur, is een beetje 'van de vrijheid toegestaan ​​om uit te drukken dat met oogkleuren, mits ze niet te fel, en niet op zijn plaats.

Echter, het zou beter zijn als je een kleur matte lip neutraal kantoor gebruiken. Zorg ervoor dat de eerste regel van de lippen met lip liner, die dicht bij je lip kleur en vul het vervolgens met een lichter gekleurde lippenstift. U kunt deze tinten van lippenstift te gebruiken op de baan.

Het beeld staat voor de veelal naakt tinten, die dicht bij de roze, perzik en bruin zijn. Rood zou geen een no .. Maar tegenwoordig veel vrouwen kiezen voor het, vooral voor het krijgen van hoge basis in de competitie. Het vermijden zou een betere keuze zijn.

Een formele kleding en eenvoudige en lichte sieraden en je bent klaar om de dag te beginnen in het kantoor.

De gouden regels om te onthouden op make-up kantoor:

 • Het eerste ding om te onthouden bij het dragen van make-up is dat het zeer terecht is nodig om de kleuren en tinten te kiezen. Men moet zich onderscheiden met make-up kantoor en andere plekken waar je uit te gaan met vrienden en familie.
 • Zorg ervoor dat het op lange termijn, omdat de baan die niet veel tijd om finishing touch te geven zou hebben.
 • Zorg ervoor dat het ook waterdicht en heeft een lage onderhoudskosten. Zou ideaal zijn voor het retoucheren (alleen in geval van vergaderingen buiten het kantoor) in 5 tot 10 minuten, in plaats van 30 tot 35 minuten.
 • Probeer het kopen van make-up merken die zijn van hoge kwaliteit en geen allergische reacties veroorzaken.
 • Ook in gedachten houden te dekken donkere kringen met een concealer behoren, waardoor het gebied verlichten rond de ogen, in plaats van je slaperige ogen.
 • Zorg ervoor dat je niet cakey kijken. Houd gewoon simpel trucje voor het kantoor en echt verbetert uw schoonheid.
 • Houd uw auto en uw huid gehydrateerd. Huid gehydrateerd wordt voorkomen scheuren truc over en vlekken.
 • Vermijd het verplaatsen in en om extreme temperaturen die de huid kunnen beschadigen.
 • Het drinken van water zal ook helpen aanpassen aan evenwicht en gezonde huid te behouden.

Maak werk zien er goed uit!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha