Nyle Clean and Shine Shampoo-ReviewReiniging en Shampoo Betaalbare probeer het eens !!


Verlangen naar een schitterende glans aan dof haar toe te voegen? Op zoek naar een diepe reiniging formule om het haar zacht en glanzend te verlaten? Heb je geprobeerd de Nyle Clean and Shine Shampoo? Verrijkt met de goedheid van aloë vera, waterlelie, citroen en amla, deze shampoo beweert diepe voeding voor het haar. Het belooft om het haar te reinigen met zijn natuurlijke formule, waardoor het schoon en sterk met een prachtige glans.

Prijs en hoeveelheid:

INR 82 voor 200 ml


Ingrediënten:

Aqua, natriumlaurethsulfaat, Cocoamidopropylbrtaine, cocamphoacetate natrium, alkylpolyglucoside, PEG - 7 glycerylcocoaat, Cocomonoethanolamide, quaterium Siliconen - 20, PPG 33 butylether, polysilicium - 17 Gaur hydroxypropyltriammonium chloride, Poly quaternium 10, Methylchloroisothiazolone & methylisothiazolon, benzylalcohol, natrium- EDTA, quaternium Poli 7, natriumchloride, isohexadecaan, D-panthenol, Ortho fosforzuur, extracten van aloë vera, citroen en amla, Sulphobenzotriazolederivative, BHT, Nymphaea Alba Oil, Parfum, CI 607

Mijn ervaring met Nyle Clean and Shine Shampoo:

De Nyle Clean and Shine Shampoo wordt geleverd in een heldere fles met een dop-type Flip donkergroen. De verpakking van de fles eenvoudig maar niet erg aantrekkelijk. En 'robuust en voelt zich niet kwetsbaar. De dop goed sluit het voorkomen van verlies van het product. De fles is reis-vriendelijk en kan worden uitgevoerd in een handtas.

De shampoo wordt geleverd in transparante vorm. Het is kleurloos en vrij van enige shimmer of korrels. Herinnert u zich de aloë vera pulp, duidelijk en geleiachtig. De shampoo heeft een geur geneeskunde, die noch mild noch overweldigend. Omdat het niet lang op het haar, een probleem voor mensen die gevoelig zijn voor de intense geur niet.

De plot van de shampoo is zacht en geleiachtig. Het heeft een gemiddelde consistentie. Het is noch cola, of dik. De shampoo lathers en zodra het is vermengd met water. Een kleine hoeveelheid product vereist op het moment en vermijdt verspilling. De formule ziet er lief en reinigt het haar. Verwijdert olie volledig in twee wasbeurten.

De shampoo is gemakkelijk afgewassen zonder een vettig gevoel achter. Verwijdert olie, vuil en vuil uit het haar. De shampoo maakt het haar zacht en glad. Ik vond de shampoo goed te werken zonder grote hoog als gewone shampoo in de markt.

Voor de eerste 3-4 toepassingen ik sprong toepassing conditioner de werkzaamheid van het product te testen. De shampoo verrassend niet het haar droog of ruw te maken. Echter, de toepassing van een balsem helpt om het haar beter beheersbaar te maken.

Kortom, ik zou zeker zeggen dat het een goede shampoo die de haarschacht reinigt en laat ook het zacht en glad. Het enige nadeel is dat het een lange lijst van chemische stoffen, en bevat ook SLS ondanks haar vordering om het haar te reinigen natuurlijk!

Pro Di Nyle Clean and Shine Shampoo:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Gemakkelijk beschikbaar zijn.
 • Betaalbare prijs.
 • Reinigt haar goed.
 • Maakt het haar zacht en glanzend.
 • Heeft vettig haar niet verlaten.
 • Krijgt gemakkelijk afgewassen.
 • Schuim ook.
 • Verkrijgbaar in verschillende maten.
 • Niet leiden tot haaruitval.

Tegen Nyle Clean and Shine Shampoo:

 • Shine en zachtheid verdwijnt zodra u stopt met het gebruik van de shampoo.
 • Formule bevat SLS.
 • Parfum is iets sterker en niet prettig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha