Nuzen goud Herbal Hair Oil - BeoordelingenEffectieve en goede formule Herbal Hair petrochemische Ideaal voor haar val probleem !!


Houd onze haar en hoofdhuid gehydrateerd is van vitaal belang om te dragen haar gezond en mooi. Smering is de makkelijkste manier om het haar van de ruwheid, droogte en klitten te houden. Er zijn een aantal haren oliën op de markt die beweren dat het haar voeden en maken het glanzend. Dus, welke olie u moet gebruiken? Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type haar en budget.

Nuzen is een bekend merk van haarverzorging bekend om haar aanbod van producten op basis van kruiden. De productlijnen omvatten haarkleur, haaruitval en shampoos tegen eiwitten, haar olie kruidensiroop orthozen. De producten hebben geen bijwerkingen en zijn volledig veilig.


Productomschrijving:

Haar olie kruiden goud Nuzen is een ideale remedie tegen haaruitval. Voedt kalende hoofdhuid en stimuleert de haarzakjes, die helpt bij de haargroei zonder neveneffecten te veroorzaken. Deze olie is een mengsel van 24 kruiden preparaten.

Prijs en hoeveelheid:

INR 396 per 100 ml.

Ingrediënten:

Narikela (Cocus nucifera) 10 g, Methika (foenugracum trigonella) 10 g, Japa Pushpa (Hibiscus sap rasasinensisfl) 0ml, Japa Patra (Hibiscus rasasinensi blad) 0gms, amalaki (Emblica officinalis) 0.3gms, Vatada (Prunus Amygdalus) 0.3gms, Nimbukam ( Citrus limon) 0,5 ml, Patchouli geur qs, Narikela tailam (kokosolie) QS

Hoe te gebruiken:

Schud de fles goed voor gebruik van de olie. Neem voldoende hoeveelheid van haar olie kruiden Nuzen en uitvoeren van al de wortels van de hoofdhuid en het haar. Tijdens de eerste week van toepassing, doe je haar niet wassen. Vanaf volgende week, kan je je haar wast twee keer per week, maar vermijd chemische-gebaseerde shampoos en shikakai. Voor het beste resultaat, gelden de olie twee keer per dag. Was de handen grondig na het aanbrengen.

Klachten:

De olie Nuzen gouden haren Herbal genereert nieuwe haar binnen 10-12 weken en voorkomt ook haaruitval, elimineert luizen, versterkt haarwortels, verzacht het haar, voorkomt roos en stopt haaruitval. De olie geen bijwerkingen zoals allergie en irritatie. Personen die behoren tot elke leeftijd kan deze olie te gebruiken.

Houdbaarheid:

3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Indicaties:

Houd het haar olie kruiden Nuzen de buurt van kinderen. Bewaren bij kamertemperatuur.

Mijn ervaring met Nuzen goud Herbal Hair Oil:

Ik heb eigenlijk bang winters! Met het begin van de winter, mijn roos probleem meestal de neiging om te gaan uit de hand. Mijn hoofdhuid lijkt erg wiebelig en de constante jeuk kan echt pijnlijk! Dankzij roos, ook begint mijn haar uiteen te vallen. Ik moest haar olie dat mijn roos probleem zou kunnen genezen van de wortel. De producten die ik probeerde mijn haar droger en schilferige hoofdhuid zonder vermindering van roos. Dus toen ik hoorde over de reputatie van het haar olie kruiden Nuzen, wilde ik het eens te proberen. Tot slot vond ik een product dat niet alleen geholpen om mijn roos probleem te verlichten, maar ook verminderde haaruitval.

Komende tot verpakking, haar olie kruiden Nuzen is in een gele fles. De fles is ondoorzichtig, waardoor het moeilijk is te weten hoeveel het product overblijft. De olie wordt geleverd met een stekker flip flop gemeenschappelijk. Ik merkte dat het product verliest een beetje ', dus je moet het product in een kartonnen doos te houden. Het flesje bevat productinformatie. De verpakking is stevig, maar zeker niet handig voor op reis.

Het haar olie kruiden Nuzen heeft een geur kruiden mild. De geur blijft hangen op het haar lang. De geur is ok. De kleur van deze olie is gelig. De consistentie van de olie vloeibaar, net als de meeste andere haar oliën. De olie verspreidt zich gelijkmatig op de hoofdhuid en laat geen vettigheid.

Wat ik doe als de olie wordt gebruikt om de hoofdhuid met deze olie massage voor een betere penetratie. De olie is zeer licht op mijn haar en wordt volledig geabsorbeerd door de huid en het haar. Maakt het haar zacht en gevoed zonder kroezen. De olie komt helemaal uit met slechts één wasbeurt. Met behulp van deze olie regelmatig echt geholpen controle roos en haaruitval tot op zekere hoogte.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha