Nuttige tips bruiloft voor Indiase huidtintenEen bruiloft is de gebeurtenis in het leven van een meisje die heeft gedroomd sinds hij een kind was. De trouwdag is ongetwijfeld een van de belangrijkste dagen in het leven van een meisje, want ze is het enige punt van aandacht. De meeste meisjes beginnen met het plannen van hun bruiloft dus op voorhand - van het hoofdkantoor naar decoraties voor de trouwjurk et al bloemig.

De truc die de bruid draagt ​​is wat zal voor altijd gegrift in foto's en video. Dus, het is zeer belangrijk voor de make-up om gelijk te hebben.


Indian huidtinten variëren van persoon tot persoon in een enorme mate. Ze kunnen echter in principe worden ingedeeld in drie groepen - heel eerlijk om eerlijke, medium en donker.

Terwijl gaan voor bruids make-up, is het erg belangrijk om uw huid toon in het achterhoofd te houden.

Hier zijn enkele tips voor Indiase bruids make-up voor de donkere huid, een lichte huid en middelgrote huid Indiase bruiden:

Indiase bruids make-up tips voor heel eerlijk om eerlijk huidtinten:

Daar heb je de zwakste van alle huidtinten, worden al de koele tinten van de wereld ontworpen om u te verleiden. U kunt eenvoudig uit te voeren fel roze, rode en andere heldere tinten zoals. Kies een geschikte foundation omdat er altijd de angst om spookachtige bleke als de stichting komt niet overeen. Als u wilt dat een bruid om uniek te zijn, ga dan voor heldere kleuren voor je lippen - roze en perzik roze basis. MAC en Inglot hebben vele kleuren zo mooi. U kunt ook experimenteren met verschillende tinten voor oog make-up. Zorg ervoor dat je oog make-up en lip make-up verdwijnt niet, maar compenseren elkaar. Voor roodheid, probeer mooie tinten van koraal en roze.

Indiase bruids make-up tips Medium huidtinten:

Gezegend met de huidskleur wheatish medium, heb je een breed scala aan beauty producten te proberen en plezier hebben met. De meeste cosmetische warme kleuren en een aantal van die koele tinten zijn perfect voor je. Laat uw stichting is de perfecte oplossing als het dient als een canvas voor make-up. Voor de lippen, kunt u proberen de kleuren rood bessen en rode gebaseerd als deze zal u een typische Indiase bruid look te geven. Als u liever de kleuren roze, weg te blijven van lichtere tinten als ze zouden kunnen wassen. Roze gekleurde lippenstift die meer neigen naar rood of vissen zal zeker goed uitzien op je. Je oog make-up kan ook worden ervaren. Als je gaat voor een zware oog make-up, houd je lippen eenvoudig. Als je lippenstift is vet en mooi, houd je ogen simpel. Dit zal ervoor zorgen dat je in balans te kijken en elke centimeter van de diva je bent!

Indiase bruids make-up tips voor een donkere huid

Olive-gevilde schoonheden kunnen de lipsticks zwaaien in warme kleuren. De tinten van bessen, paars roze basis, donker rood en bruin zijn van jou om mee te spelen! Zoek een bijpassende stichting is erg belangrijk. Probeer het vermijden van de fundamenten die je lichter of donkerder; wat eruit ziet als een tweede huid is de basis schaduw. Stok met kleuren die zachts af om te kijken over de top zijn. Kleuren voor je oog make-up en lip make-up moeten elkaar aanvullen. De bloost aardetinten zijn je beste vrienden. MAC heeft een aantal fantastische bloost een donkere huidskleur schatjes!

Enkele tips om te onthouden voor D-day:

  • Haal uw make-up gedaan testen op voorhand
  • Probeer het gebruik van producten zonder olie mogelijk
  • Aandringen op het gebruik van een primer
  • Je moet verschillende correctoren voor de verschillende gebieden van het gezicht. Praat met je MUA.
  • Om ervoor te blozen langer blijven, passen poeder blush op crème - zorg ervoor dat ze van dezelfde kleur familie en roer goed voor een aangepaste kleur
  • Met behulp van shimmer poeder op de binnenste hoek van de ogen zal ze zien er prachtig uit en maak uw ogen pop

Dus meiden, houden deze in het achterhoofd en fantastisch uitzien op je trouwdag! Deze tips over bruids make-up helpen Indiase huid u! Wees jezelf en mooi zijn!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha