NoMarks Walnut en Apricot Scrub - BeoordelingenUiteraard geformuleerd en Reizen verpakkingen Scrub - Zeker proberen !!


Verlangen naar een perfecte huid, helder en mooi te bereiken? Zorg ervoor dat je een week scrubben minstens een keer naar het mooie huid eronder te onthullen! Afschilfering helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, wijst zwarten, puistjes, olie, vuil en andere onzuiverheden van de huid. De NoMarks Walnut en Apricot Scrub is speciaal ontwikkeld om de huid te revitaliseren. De formule vlek belooft te ontstoppen poriën, verwijdert dode huidcellen, onzuiverheden verborgen punten zwarten en hyperpigmentatie. Het helpt ook bij de verlaging en fleuren de huid verminderen van de tekens en vlekken. Helpt onthullen een heldere teint, glad en stralend.

De scrub wordt geleverd met de goedheid van Aloë Vera- dat de huid tegen schadelijke UV-stralen beschermt, en voorziet de huid zacht en jong. Het komt ook met walnoot shell poeder en korrels van abrikozenpitten te exfoliëren en reinigen de huid diep.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 99-100 gram

Ingrediënten:

Aqua, Witte minerale olie, glycerine, glycerylmono, natriumlaurethsulfaat Ether, cetostearylalcohol, Laureth 23, Prnus Aemniaca zaad poeder, cetylalcohol, Citrus aurantium Dulcis Peel Poeder, geethoxyleerd lanoline AC, Polythelene Cera, Parfum Abrikoos Mint, methyleenblauw Bis- benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol en Aqua en decylglucoside en propyleenglycol en xanthumgom, Sodium Ascorbyl Fosfaat, polysorbaat 80, Juglans Regia Shell Powder, Triethanolamine, Carbomeer, Allantion, EDTA, natriumbisulfaat Meta, Aloe Barbadensis Extract, Kleur Lake Sunset Yellow - CI - 1598

Aanbevelingen:

Solliciteer NoMarks Walnut en Apricot Scrub, minstens twee keer per week voor het beste resultaat.

Mijn ervaring met NoMarks Walnut en Apricot Scrub:

De NoMarks Walnut en Apricot Scrub is verkrijgbaar in een matte witte plastic buis met abrikoos en walnoot graphics op het wordt gedrukt. De buis heeft een soort vibratie witte dop die opent en sluit perfect, het vermijden van verspilling van het product. De buis is elegant en gemakkelijk te dragen. Het pakket is geschikt voor op reis.

De beits is verkrijgbaar in een crème kleur met donkerbruine korrels. De geur is delicaat en aangenaam, net als de abrikoos fruit. De geur verdwijnt langzaam na het wassen van je gezicht; een probleem voor mensen met een gevoelige neus niet.

De consistentie van de vlek is zacht, glad en romig. De korrels zijn klein en voelt zeer zacht voor de huid. De consistentie van de vlek is iets dik en romig; glijdt gemakkelijk over natte huid. De scrub heeft een romige textuur die de huid zacht en licht vochtig achter na gebruik verlaat.

De resultaten van de vlek en zijn redelijk goed. Het verwijdert dode huidcellen zachtjes de huid en verwijdert alle onzuiverheden zoals olie, vuil, roet, punten zwarten en puistjes. Maakt de huid zacht, schoon en zacht. De eigenschappen van Aloë Vera tot een lichte vlek op de huid gehydrateerd gevoel vertrekken. De vlek niet de huid soepel te verlaten; Ik zou het ook aanraden aan mensen met een droge huid.

De formule van de vlek beter op normaal droog en combinatie werken. De vette huidtypes kan de vlek te vinden waardoor de huid vettig en olieachtig. Het nadeel is dat de vlek de huid of handelsmerken niet te verlichten, zoals deze beweert, zelfs bij regelmatig gebruik. Als u verwacht uw merken en hyperpigmentatie vervagen, zou je teleurgesteld worden.

Pro NoMarks van Walnut en Apricot Scrub:

 • Gemakkelijk te gebruiken verpakking.
 • Buis Travel-vriendelijk.
 • De formule bevat natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, walnoot shell poeder en korrels van abrikoos.
 • De korrels zijn niet hard op de huid.
 • Verwijdert punten zwarten en puistjes bij regelmatig gebruik.
 • Stel uw huid niet droog of laat elastisch.
 • Zal zijn geschikt voor de meeste huidtypes.
 • Verwijdert alle onzuiverheden en dode huidcellen van de huid goed.
 • Het heeft een milde geur.
 • De prijs is betaalbaar.
 • Het is gemakkelijk beschikbaar.

Tegen NoMarks Walnut en Apricot Scrub:

 • Niet fleuren of lichter de huid als zij beweert.
 • Het werkt niet in de spots verlichting, handelsmerken of hyperpigmentatie.
 • Mogelijk niet geschikt voor zeer vette huidtypes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha