NoMarks pakUitstekende kwaliteit en zeer mooi wrap - Get One en probeer het nu !!


Onze huid wordt beïnvloed door de omstandigheden van vuil, olie, vervuiling, leeftijd en gezondheid. Goede verzorging en onderhoud kunt goede prestaties aan vitaliteit en zachtheid van de huid te verhogen. Een pakket eenvoudige huis gemaakt van natuurlijke ingrediënten, kunnen betere resultaten dan een dure behandeling in de spa te geven.

NoMarks is een bekend merk dat maakt producten voor huidverzorging formuleringen met een goede kruiden band van zeer betaalbare prijs. Het pakket wordt geleverd met de goedheid van neem, sandelhout, Manjistha, oranje en chironji. Deze hebben anti-bacteriële, anti-vlek en anti-acne geneeskrachtige eigenschappen en werken ook effectief aan reiniging van de huid. Het pakket werken kennen verwijder voorzichtig onzuiverheden uit het gezicht en regelt ook huidinfecties.


Prijs:

Rs.20

Houdbaarheid:

30 maanden

Ingrediënten:

Tankana, Manjistha wortel poeder, sinaasappelschil poeder, Acacia, kaolien, Multani mitti, rijstzetmeel, bentoniet, houtstof Swetacandana, zinkoxide, Neem verlof poeder, semi Chironji, natriumbenzoaat, propylparaben, methylparabeen en geur.

Hoe aanvragen?

  • Begin met een schoon gezicht.
  • Nemen de nodige aantal front powderand mengen met rozenwater en meng de ingrediënten tot een fijne pasta.
  • Breng vervolgens zachtjes met je vingers of een kwast pakken gelijkmatig op het gezicht en de hals, het vermijden van de toepassing rond de ogen als het is erg gevoelig.
  • Laat het kompres volledig drogen en dan je gezicht wassen met koud water en droog pakket.

Mijn ervaring met de NoMarks Face Pack:

De wrap NoMarks gaat een uitgebalanceerde formule uniek. Helpt bij het verbeteren huidstructuur om voorzichtig te voeden met natuurlijke ingrediënten. Het pakket is bedoeld controles olie en helpt om de huid strakker waardoor het fris en helder.

Het bevat plantaardige ingrediënten die antibacteriële eigenschappen, anti-acne en anti-vlek, die helpen de toon duidelijk en zelfs de huid hebben.

Hij is te koop in een witte doos en roze. Het poeder is verpakt in een ondoorzichtige witte cover lijkt op de tekentafel. De verpakking is gemakkelijk te vervoeren.

De wrap is een groot pakket NoMarks gezicht voor de vette huid. Eén pakket duurt minstens 5 maal van toepassing. Neem, Sandal, Manjistha en oranje hebben goede geneeskrachtige eigenschappen van de huid rustgevende, helende puistjes, het beheersen van uitbreken en verwijderen onzuiverheden zoals olie en vuil uit de huid effectief.

De geur van het gezicht pack heeft een zeer sterke geur kruiden. Hoewel het sterk langzaam verdwijnt terwijl het product droogt. De geur is niet niemand lastig en is aanvaardbaar.

De consistentie van het poeder is zacht en glad. Het poeder is zeer fijn bewerkte en geen korrels die de huid kunnen irriteren, terwijl de toepassing. De kleur van het poeder is beige geel. De kleur is aangenaam en verandert in geel donkerbruin wanneer gemengd met water.

Het pakket is gericht op zijn best wanneer gemengd met rozenwater, laat een verkoelend effect op de huid na het aanbrengen en kalmeert de huid goed. Als u niet bekend bent met rozenwater, kunt u doorgaan en gebruik de verse melk of water voor het mengen van het zelfde.

Het pakket doelstellingen zal effectief werken aan de vette huid. Het pakket heeft neem sandelhout poeder aan het verwijderen van alle olie uit de huid, zodat de controles goed uit te breken. Regelmatig gebruik van de verpakking droogt eventuele puistjes op de huid en werkt om de omvang van de puistje verlaagd. Ik heb ook gemerkt dat met de reguliere aanvraag, het kompres lichter vlekken mate. Schoonheden van een droge huid kan dit product overslaan als het droog zal zijn al het vocht uit het gezicht. Maar als u wilt, kunt u nog steeds van toepassing en volg met een goede vochtinbrengende crème. Ik regelmatig gebruik van dit pakket en ik heb niet opgevallen geen probleem van allergie of huid. De kruiden formulering maakt het ook ideaal voor het type van de huid gevoeliger. Kortom, de wrap laat een koelend effect op de huid en werkt als een grote anti-bacterieel, anti-vlek en anti-acne pakket. Het is een geweldig product voor de zomers. Het pakket hoofd te bieden aan alle vragen die u noemt en ik ben erg blij met het product. Ik adviseer het hoogst voor de ongelooflijke prijs en kwaliteit.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha