NoMarks Herbal Bleach - BeoordelingenNiet allergisch en rustgevende Bleach - Probeer eens !!


Gezichtsbeharing kan een belemmering vormen voor een perfecte huid en helder te bereiken. Waxen gezichtshaar kan een pijnlijke ervaring zijn. U kunt bleekmiddel gebruiken om de kleur van ongewenst gezichtshaar vervagen. NoMarks Instant Glow Bleach heeft een formule kruiden kurkuma en aloë vera om de huid te kalmeren en te zorgen voor een duidelijke huid en helder. Het bleekmiddel wordt de helderheid en duidelijkheid van de huid te verhogen en biedt helderheids- en lichtgevende frisheid aan de huid.

Prijs:


Rs.

Aantal:

5 gram - Bleach Cream.

5 grams- Powder Activator.

Ingrediënten:

Bleach Cream:

Aloe extract en Curcuma longa extract Barbadenis, Aqua, waterstofperoxide, Lichte vloeibare paraffine, propyleenglycol, cetostearylalcohol, Ceteareth 25, cetylalcohol, glycerylstearaat, PEG-100 stearaat, palmitaat, stearaat steryl-, Laureth 23 acetanilide, natriumwaterstof- Fosfaat, tetranatriumpyrofosfaat, fosforzuur, gebutyleerd, Tetrasodium EDTA, CI 19140.

  • Activator Powder:

Ammonium Bicarbomate

Indicaties voor gebruik:

  • Begin met een schoon gezicht.
  • Roer de room bleekmiddel en de activator poeder in een verhouding van 4: 1.
  • Gelden over het hele gezicht en nek met uw vingers of de spatel die wordt geleverd met het pakket.
  • Laat het voor een goede 15 minuten.
  • Daarna afspoelen met water en droog.

Mijn ervaring met NoMarks Instant Glow Bleach:

De NoMarks Instant Glow Bleach wordt geleverd in een witte kartonnen doos kleur. De crème bleekmiddelactivator poeder verpakt in de doos in een bad van wit plastic. De crème bleekmiddel is in kleine hoeveelheden en voldoende voor een eenmalig gebruik van de hals zou zijn en alleen geplaatst. Een handleiding wordt geleverd met de doos om u te begeleiden met alle belangrijke richtlijnen voordat u probeert whitening uw huid. Het wordt sterk aanbevolen om een ​​patch-test oor of achterkant van de pols te proberen alvorens toe te passen op het gezicht om te zien als u een allergische reactie met het product. Als u een ernstige allergische reacties, is ten strengste geadviseerd het product niet te gebruiken.

Ik heb zorgvuldig gevolgd alle instructies en na het testen van de patch test voor een goede 24 uur, heb ik gesolliciteerd het bleekmiddel op mijn gezicht en hals gebied. De crème bleekmiddelactivator poeder zijn romig geel lichte kleur. U knobbels in de room en de bleekactivator vinden, dus is het best te mengen en mengen goed voor een goede 1-2 minuten tot een fijne pasta. Ik paste het bleekmiddel op het gezicht en de nek, de crème is erg dik in de consistentie en niet gemakkelijk glijden op de huid. Na 15 minuten, gewassen ik af met water en dep ze droog. Zoals het bleekmiddel crème is erg dik, het is zeer moeilijk te verwijderen, dus ik raad het gebruik van een vochtige doek of spons om de crème met gemak te verwijderen. De resultaten van room bleekmiddel aanvaardbaar. Hij wist gelijkmatig en zorgen voor onmiddellijke huid helderder. Ik merkte geen allergische reactie of irritatie na het gebruik van deze crème. Terwijl de crème op mijn huid, was er een lichte tinteling dat vervaagde in een paar minuten na het aanbrengen.

Kortom, dit bleekmiddel crème is echt goed en veilig op de huid. De ingrediënten in kurkuma en aloë vera om te kalmeren en te helpen bleekmiddel cheque voor eventuele allergische reacties op de huid. De ervaring was goed bleekwater en ondubbelzinnig, de huid glad en stralend. Toch vond ik de formule van de crème mild bleekmiddel. Het maakt niet vervagen bruin of diepe vlekken op de huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha