Nivea Zon Moisturizing directe zon Protector - Beoordelingen



Niet Sticky en zonnecrème effectief genoeg - probeer het eens !!


Behoefte onmiddellijke bescherming van de zon? Er is geen wachttijd voor de zonnebrandcrème te werken? Wens om de huid te beschermen met een goede dosis van zonnebrandcrème te bruinen? Probeer de zonnebrandcrème Nivea Sun Protection. Het belooft onmiddellijke bescherming bieden voor de huid tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Nu kan je naar buiten en genieten van de zon; niet meer verstoppertje!

Prijs en hoeveelheid:


Rs. 299-125 ml.

Ingrediënten:

Aqua, homosalaat, ethylhexyl salicylaat, Benzofenon-3, Ethylhexylmethoxycinnamate, butylmethoxydibenzoylmethaan, gedenatureerde alcohol, Dimethicone, ethylparaben, natrium Phenylbenzimidazolesulfonate, dizetmeelfosfaat, glycerylstearaat SE, Methylparaben, glycerine, cetylalcohol, Cetearylalcohol, Ethylhexylglycerin, xanthaangom, fenoxyethanol, Tocoferylacetaat, PEG-40 Castor Oil, gehydrogeneerde Coco-Glyceriden, trisodium EDTA, natrium Cetearylsulfate, Propylparaben, BHT, Parfum.

Mijn ervaring met Nivea Moisturizing Sunscreen onmiddellijke:

De lotion Nivea Hydraterende onmiddellijke bescherming tegen de zon komt in een heldere blauwe marine gekleurde fles met een dop soort trillingen. De dop van de fles goed gesloten, verlies van product moet worden voorkomen. U kunt gemakkelijk dragen voor reizen. De meest interessante ding over het product is de verklaring 'onmiddellijke bescherming'. De lotion is slim ontworpen voor mensen die in een haast en hebben niet de tijd om te wachten op hun zonnebrandcrème te werken. Geen behoefte om een ​​half uur als een gewone zonnebrandcrème wachten voor vertrek naar huis. De formule begint meteen aan de slag en beschermt de huid tegen blootstelling aan de zon.

De lotion wordt geleverd in een zuivere witte kleur. De consistentie van de lotion is iets dik. Het verspreidt zich gemakkelijk en duurt een paar minuten volledig te krijgen geabsorbeerd in de huid. Mijn huid voelt een beetje "vettig en olieachtig onmiddellijk na het aanbrengen van de lotion; hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat het langzaam vervaagt, waardoor de huid zacht en bedauwd. Ik wou dat ze zou de lotion fix in een matte afwerking als dit zou best in combinatie en vette huid mensen werken. Gelden slechts een kleine hoeveelheid product op een moment kan dit probleem te voorkomen en laat je huid minder vettig.

De lotion heeft een parfum geneesmiddel; is niet erg sterk, maar voelt verfrissend op de huid. Het duurt enige tijd helemaal weg te vervagen. Het zal niemand lastig op aanvraag. De formule lotion voelt licht aan op de huid.

De crème bevat hydrateren en voeden de huid. Het maakt de huid zacht en gezond uitzien. De lotion is geschikt normale, combinatie en droge huidtypes goed. Het maakt mijn huid combinatie lichtjes geoliede na 3 uur dragen. Ik gebruik de olie-blotting vellen of stel met een compacte olievrije om dit probleem te verhelpen. Dikke mensen uit de huid lotion kan vinden iets zwaar; kan de vette huid, vooral in de zomer.

Lotion met SPF 30 ++ is om fatsoenlijk zonnebrandcrème te voorzien. Aangezien ik ga niet in direct zonlicht, ik vind de formule genoeg voor mij. Als u van plan bent een vakantie of een reis naar een strand, kunt u proberen de lotion SPF 50, want het is sterker en biedt betere bescherming. Kortom, de lotion werkt goed genoeg bescherming van de huid.

Pro van Nivea Onmiddellijke hydraterende Sunscreen:

 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Het lijkt niet plakkerig of zwaar op de huid.
 • Wordt geleverd met collageen beschermen formule.
 • Biedt onmiddellijke bescherming tegen de zon.
 • Het biedt een afwerking dauw zacht voor de huid.
 • Het is in SPF 30 en 50 varianten.

Tegen Nivea Onmiddellijke hydraterende Sunscreen:

 • Matt fles - je kunt niet bijhouden van de hoeveelheid te houden.
 • Parfum is niet erg prettig.
 • Het wordt niet snel geabsorbeerd.
 • Het kan niet geschikt voor de vette huid.
 • Het maakt de huid vettig na ongeveer 3 tot 4 uur dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha