Nivea Whitening cel reparatie en UV Protect Body Lotion - BeoordelingenDiep hydraterende en niet-vette formule Body Lotion - Probeer het nu !!De zomer is op zijn hoogtepunt. Wat doe je om je huid beschermd te looien en vroegtijdige veroudering te voorkomen? Bodylotions kunnen een belangrijke rol spelen tijdens de zomers en houden de huid gehydrateerd terwijl het repareren van de bodem.

Speciaal ontworpen om de behoeften van de Aziatische huid te voldoen, de Nivea Whitening cel reparatie en UV Protect bodylotion werken in de diepe laag van de huid om effectief te herstellen en te genezen van de huid. De formule wordt snel absorberende en bevat fruitextracten, zoals acerola kersen en Camu Camu. De lotion belooft de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen, die pigmentatie en een ongelijkmatige teint kan veroorzaken.


Prijs en hoeveelheid:

Rs. 310-400 ml.

Houdbaarheid:

Dertig maanden vanaf de datum van fabricage.

Ingrediënten:

Aqua, ethylhexylmethoxycinnamaat, palmitaat, Vaseline olie, glycerine, Dimethicone, Glycyrrhiza Ghabra Root Extract, Juice Myrciaria Dubia fruit, Glyceryl Glucoside, sap Acerola, butylmethoxydibenzoylmethaan, stearinezuur, palmitinezuur, arachidonzuur, oliezuur, Natrium Carbomeer cetylalcohol, glycerylstearaat, cetylpalmitaat, propyleenglycol, polysorbaat 20, tapiocazetmeel, Trideceth 9, citroenzuur, trinatrium EDTA, fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, Parfum.

Mijn ervaring met Nivea Whitening Cell Repair en UV Protect Body Lotion:

Cel reparatie en Nivea Whitening UV Bescherming Body Lotion verkoopt in een fles zuiver wit. De verpakking van de fles is robuust met een pomp dispenser overeenkomstige wit. De pomp kan worden gesloten en geopend met behulp van een eenvoudige draaimechanisme. Er is een flatscreen mondstuk in de verdeler pomp, die de lotion gemakkelijk levert. De body lotion is ook in de kleinere varianten, waardoor het handig te gebruiken tijdens het reizen.

De body lotion is wit. Het heeft een romige, dichte en enigszins vloeibaar consistentie. De formule lotion lichaam voelt rijk en romig. Het verspreidt zich gemakkelijk op de huid met een zachte massage en trekt snel in de huid zonder het verlaten van een fusie of witachtige residu. De huid is enigszins plakkerig na toepassing van de lotion, maar het gevoel verdwijnt na een bepaalde tijd.

Omdat de textuur enigszins dik, moet slechts een kleine hoeveelheid product. Net als andere Nivea producten, de body lotion heeft een milde bloemige geur, die verdwijnt binnen enkele minuten.

Ontworpen voor alle huidtypes, de formule werkt goed op de normale, gecombineerde en vette huid passen. Het kan niet goed werken op een droge huid wel. Na het gebruik van mijn huid is zacht, glad en gezond, zonder het geven van een gevoel van zwaarte of vettig.

De body lotion kan gebruikt worden zowel tijdens de zomers en winters. Maar het is misschien een beetje 'vet gevoel op een vette huid, vooral tijdens de zomers. Kortom, de formule een goede hydratatie zonder de huid zwaar of onhandig. Houdt de huid gehydrateerd gedurende ongeveer 4 uur na het aanbrengen. Het enige negatieve aspect van het product is dat het niet de huid doet verlichten als zij beweert.

In het voordeel van Nivea Whitening Cell Repair en UV Protect Body Lotion:

 • Geschikt voor normale, combinatie en vette huid.
 • Gemakkelijke beschikbaarheid.
 • Reis-vriendelijke verpakking.
 • Maakt de huid zacht en glad.
 • Niet je huid vettig te maken.
 • Houdt de huid gehydrateerd voor 4 of 5 uur na het aanbrengen.
 • Je hoeft alleen maar een kleine hoeveelheid van het product.
 • Laat geen fusie witachtige huid.
 • Wordt snel geabsorbeerd.

Tegen Nivea Whitening Cell Repair en UV Protect Body Lotion:

 • Niet lichter of zelfs uit de huid toon.
 • Kan niet voldoen aan de vette huid.
 • Droge huid heeft frequente toepassingen.
 • SPF bedrag wordt niet genoemd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha