Nivea Fitness Fresh Shower Gel - HerzieningNivea Fitness Fresh Shower Gel - HerzieningWens om een ​​hydratatie van de huid en het haar in een enkel product verschaffen? De Nivea Fitness Fresh Shower Gel heeft een fantastische formule duo waardoor de huid perfect schoon en versterkt het haar op hetzelfde moment. Doordrenkt met een verkwikkende geur, douchegel beweert te laat de huid gerevitaliseerd en fris. Het belooft om je huid zacht en gehydrateerd met de goedheid van natuurlijke moisturizers zoals aloë vera en ricinusolie vertrekken. De formule beweert een rijk schuim te werken om een ​​verfrissende douche-ervaring te bieden.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 165-250 ml.


Ingrediënten:

Aqua, Glycerine, cocamidopropylbetaïne, Parfum, PEG-7 glycerylcocoaat, Glyceryl Glucoside, natriumlaurethsulfaat, Aloe Barbadensis.

Mijn ervaring met Shower Gel Nivea Fresh Fitness

The Fresh Shower Gel Nivea Fitness detailhandelsverkopen in een plastic fles met een transparante kap flip lock robuust. De dop sluit strak, verlies van product moet worden voorkomen. De verpakking van transparante douchegel kunt u eenvoudig bijhouden van het bedrag binnen resterende houden. De verpakking van de douchegel is robuust, eenvoudig te gebruiken en reis-vriendelijke.

De douche gel wordt geleverd in een turkoois blauw zonder granen of deeltjes shimmer. Met een consistentie vergelijkbaar met gel, wordt het product toepasselijke naam als een douchegel. Het heeft een matig loopneus consistentie die gemakkelijk verspreidt op de huid. Het heeft een delicate en verfrissend, dat niet lang gaat duren voor de huid en vervaagt snel na het baden. Ik wou dat het duurde een beetje 'langer, vooral op warme zomerdagen te houden mijn huid ruiken fris.

De formule niet gemakkelijk emulgeren en vereisen een grote hoeveelheid product voor gebruik goed mengen, waardoor veel product verloren. Deze fles kan worden voltooid binnen 20 tot 25 dagen van gebruik. Het schuim reinigt de huid grondig. Helaas werkt het niet op rijk schuim zoals beweerd wordt door het merk. Produceert alleen maar goede hoeveelheid schuim.

De douchegel maakt de huid vochtig en licht kleverig, kan door de bevochtigingsmiddelen zoals aloë vera en castorolie in de formule. De plakkerig gevoel leidt tot vettigheid op mijn gemengde huid enkele uren na het bad. Naar mijn mening, zou deze formule werkt alleen voor mensen van een droge huid. Het merk claimt dat het product op het haar ook. Zoals ik al die lijden aan ernstige haaruitval, wil ik niet om het te proberen op mijn haar. Ik zou niet in staat zijn om commentaar te geven over de effectiviteit van het product op het haar.

Pro:

  • Robuust, eenvoudig te gebruiken en verpakking reisvriendelijk.
  • Gemakkelijke beschikbaarheid.
  • Redelijke prijzen.
  • Het reinigt de huid grondig.
  • Delicate geur.
  • Geschikt voor de droge huid.

Tegen:

  • Niet schuim gemakkelijk.
  • Laat een plakkerig gevoel op de huid.
  • Niet geschikt voor normale tot vette huid.
  • Geur duurt niet lang.

Stem:

3/5

Ik zal terug te kopen en ik aanbevelen?

Nee, ik zal het niet opnieuw kopen. Ik denk niet aanraden aan iedereen als de formule is onder het gemiddelde. Ik ben behoorlijk teleurgesteld met dit product. Reinigt de huid goed, maar laat een plakkerig gevoel achter. Er zijn veel betere producten op de markt voor deze prijs. Het is beter om dit product te slaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha