Nieuwe technologieën toegepast audiologieNieuwe technologieën helpen veel audiologen, met geavanceerde nieuwe opties aan het gehoor te herstellen naar de mensen beginnen te merken dat de verloren. De heer Pere Salesa, audioloog en directeur Salesa Hearing Institute zegt dat het zich heeft ontwikkeld de technologie ten behoeve van mensen met gehoorverlies.

Technologische apparaten Koptelefoons

Zoals we al zeiden, vooruitgang meer technieken die helpen de gevolgen van gehoorverlies, waardoor de verbetering van de kwaliteit van leven van hen zijn er getroffen te verminderen. Soms gebeurt het dat de patiënt voelt dat zijn gehoorapparaat geeft je niet genoeg winst in situaties waar dat nodig is. Voor deze problemen ontwikkelde technieken voor het aansluiten van een koptelefoon om een ​​geluid systeem als de ringleiding zijn geweest, meestal geïnstalleerd in de concertzalen, luchthavens en plaatsen waar je moet de signaal-ruisverhouding te verbeteren. Wat het doet is hulp discrimineren woord geluidsoverlast zou duidelijk worden waargenomen. Bovendien Bluetooth apparaten niets meer dan een systeem van de korte radio kan worden aangesloten televisie of mobiele telefoon, zodat wanneer het ingangssignaal wordt ontvangen genoemd headset automatisch aanpast duidelijk waarnemen.

Problemen met een hoofdtelefoon

Enkele jaren geleden, de meest gebruikte waren de IHO hoortoestellen, degene die verder gaan in de gehoorgang. Vandaag de dag, de technologie is een andere manier die streeft naar meer comfort en duidelijkheid in resonantie en occlusie te bereiken. Een van de belangrijkste problemen van een persoon het dragen van de headset is erg hoor je eigen stem, dat wil zeggen, dat het occlusie-effect optreedt, dat het hoortoestel maakt overmatige geluidsdruk. Dit effect wordt verminderd door scheiding van de constructie van de ontvanger headset zelf, die in de gehoorgang is geplaatst met een drager die buitensporig occlusie voorkomen en zorgt voor een grotere duidelijkheid.

Beoordelingen

De gemiddelde levensduur van een hoortoestel is 4-5 jaar, maar het hangt af van de persoon die het gebruik ervan, de omgeving waarin je werkt, is er vocht, enz. Het instrument moet worden beoordeeld om de zes maanden, slijtage van warmte, vocht, was, enz. Jonger, zijn meer mislukkingen lijden. Maar steeds compacter en alle componenten zijn gebouwd zodat er minder storingen. Onderhoud moet worden uitgevoerd om de zes maanden, en vond dat de parameters correct zijn akoestische instrumenten.

Cochleaire implantaten

Cochleaire implantaten maken gebruik van een technologie die elektronisch onthoudt de auditie, maar het moet operatief worden geïmplanteerd. Het doel is hetzelfde als een gehoorapparaat, vooral bedoeld voor mensen met een ernstige of zeer ernstig gehoorverlies. Bij kinderen is het beste om te proberen voor gehoorapparaten voordat het systeem. Als dit niet het oplossen van het cochleair implantaat is de beste optie. Wanneer een hoorzitting is niet het gewenste resultaat, de systemen zijn de oplossing.

Audiologie Beoordeling

Een persoon die niet goed bekend kan horen moet een gehoortest, een test die de mate van gehoorverlies beoordeelt ondergaan. Regeren altijd dat er geen andere ziekte die dit tekort veroorzaakt.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha