Nieuwe relatie tips: 10 dingen die je moet nooit zeggen tegen een MANNieuwe relatie tips: 10 dingen die je moet nooit zeggen tegen een MAN

Ze kunnen niet zien, maar kinderen kunnen gemakkelijk worden gekwetst door de dingen die vrouwen zeggen. Wat denk je dat een reactie is volkomen onschuldig is, kan het betekenissen verborgen diep voor een man, dus wees voorzichtig en lees deze tien dingen die je moet absoluut nooit zeggen tegen een man:

1. "Mijn ex altijd voor mij gedaan"

Ex ... Hoe kon je durven om de manen van je ex uiten ?! Uw ex bestaat niet eens in je geest bezig, dus niet altijd vergelijkingen te maken met hem, alstublieft!


2. "Opgroeien en een man"

Er zijn twee beledigingen in één zin hier. Je vertelt je vriend, die niet alleen onvolwassen, maar dat is ook vrij van wat er nodig is om een ​​man te zijn ook. Mannen willen hen respecteren en willen verschijnen sterk en krachtig, zo tevreden, nooit hun mannelijkheid te verminderen.

3. "Maak je geen zorgen, ik heb het"

Hij wil uw beschermer en provider, dus hem niet vertellen dat hem dient. U denkt misschien dat je gewoon behulpzaam, repareren iets dat het probleem niet kan oplossen, maar, jongen, zul je zijn ego deuk op deze manier.

4. "We moeten praten"

Oh jee, dit gaat doen. Als je je vriendje te vertellen: "We moeten praten ...", dan is dit misschien ook zeggen: "Ik heb een zeer onaangename nieuws voor u", dus zorg ervoor dat het is niet alleen de voorloper, "Wat wil je voor het diner vanavond? "Of" wat toppings je wilt op uw pizza? », Of hij zal palpatie, stress en paranoia te geven op alle.

5. "Ik kan niet leven zonder jou"

Dit kan, u, het spelen als een uiting van de eeuwige liefde. Maar voor hem, zal het klinkt meer als hij kan niet eens uit te gaan met haar vrienden vanavond. Vergeet niet, mensen zijn niet goed in het begrijpen van de subtiele nuances, neem alles letterlijk en willen niet te plakkerig verschijnen.

6. "Ik wil niet over praten"

Ok nice. Je wilt niet over praten ... het moet betekenen dat alles is nog steeds goed, toch? Nou, dat is hoe de man het toch zal zien. Laat staan ​​moet betekenen dat er een probleem te bespreken, zo snel zet die vraag opzij en ga verder.

7. "Niet meten"

De omvang van zijn auto, de grootte van uw huis en, uiteraard, de omvang van zijn mannelijkheid, zijn allemaal dingen nooit te worden gekleineerd. Size matters, een man, ooit zo suggereert dat niet alles is, van extra grote, tenzij je wilt hem pijn.

8. "je dat je dit leuk?"

Mensen weten dat ze niet kunnen winnen op een kwestie als deze. Als hij zegt, je ziet er geweldig uit, beschuldigd worden over enkel te zeggen dat om u te behagen, en als hij zegt dat hij zegt dat je niet past, weet dat het weer zal zijn in de slechte boeken. Laat het aan hem om haar te complimenteren en dan, ten minste, weten we dat de reactie is voor de echte.

9. "Tenminste, ik ben niet zoals je moeder"

Niet doen, wat je ook doet, geen gebrek aan respect voor de moeder! Maar boos je krijgt, zul je nooit winnen, als het gaat om zijn moeder; zo duidelijk van die blijven, zul je nooit werken in uw voordeel.

10. "Als je echt van me hield, moet je ...... .."

Als je gaat om te vechten, dan is in ieder geval de strijd eerlijk! Dit is echt wordt gebogen, om de liefde van je man in kwestie op een klein geschil te zetten. Zijn liefde is niet een commodity te worden gespeeld met en hij zal pijn doen als je probeert om het te gebruiken op deze manier.

Wat zijn de andere dingen die we nooit moeten zeggen tegen een man? Aarzel dan niet om je relatie wijsheid in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  0   2
Juli- 12, 2015 | 15:49:22 | later 35 notulen

Hou van deze tips!

  0   1
Juli- 12, 2015 | 20:28:08 | later 5 uur

hey..you vermeld de meest rechtvaardige liefde points..i lezen this..thanks.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha