Nieuwe Lakme Absolute Matte - 45 MerlotMooie schaduw en gemiddelde Lasting Lipstick Voeding - is niet echt indrukwekkend !!


In de vorm van een lipgloss, lippenstift of lippenbalsem, donkere kleuren voor de lippen zijn de heetste make-up trend voor de winter! Dus vandaag ben ik het delen van mijn visie op een mooie lippenstift van Lakme.

Lipsticks Lakme Absolute Matte lipsticks zijn een aantal die zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lipstick wordt geleverd in een matte afwerking compleet. Deze zijn verrijkt met vitamine E en tarwekiemolie op je lippen hydrateren met kleur.


Prijs en hoeveelheid:

INR3700 per 6 ml

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op lippenstift. Maar de beschrijving van het product dat zij vitamine E olie en tarwekiemen bevat.

Indicaties voor gebruik:

  • Verwijder de dop om lippenstift te openen.
  • Draai de onderste zilveren lippenstift geval om de kogel lipstick vrij te maken voor de toepassing.

Mijn visie op de Nieuwe Lakme Absolute Matte - 45 Merlot:

De Lakme Absolute Matte Lipstick in Merlot verkoopt in een verpakking van zilvergrijs. Het heeft zijn eigen code en de naam op de onderkant. Hoe lippenstift geval is volledig ondoorzichtig, het is heel moeilijk om de nuances te identificeren als u meer dan één van deze intervallen lippenstift.

De meesten van ons zijn niet veilig om een ​​diepe kleur te gebruiken voor dagelijks gebruik. Maar het ziet er erg stijlvol en elegant naar een diep bordeaux of bruine lip kleur sport voor speciale gelegenheden en feesten.

De merlot schaduw is een mooi diep bordeaux kleur met sterke tinten van bruin en zal bijzonder verrassend bruiden zijn. Het is een zeer mooie en gedurfde tinten die past bij de Indiase huidtinten in huidtinten eerlijk, medium, donker en donkerder. Deze bijzondere tint is een universeel vleiend tinten en bijna iedereen kan gemakkelijk weg te nemen deze schaduw als het lijkt over de top.

De schaduw heeft een aantal zeer fijne shimmer deeltjes. De glitter is zeer fijn gemalen en niet groot en het product biedt een zeer satijnen afwerking.

De lipstick heeft een zeer delicate parfum dat is heel comfortabel en blijft op de lippen voor ongeveer 5-10 minuten na het aanbrengen. De plot van deze semi romige lippenstift en glijdt moeiteloos op mijn lippen.

De sets lippenstift in een satijn matte afwerking wanneer toegepast. Als u een zeer droge lippen of schilferige, lippenstift neiging om fijne lijnen accentueren op je lippen. Dus, adviseer ik hydraterende lippen ruim voor het toepassen van deze lippenstift. Scrubben lippen goed met een scrub lippen voordat toepassing lippenbalsem zal ook helpen om een ​​betere afwerking te krijgen.

De pigmentatie van de lipstick is zeer middelmatig. Het kan volledig ondoorzichtig worden gedragen met 4 of 5 shots. De lipstick is licht en niet zwaar op de lippen. Aangezien het niet echt goed in pigmentatie, er niet in slaagt om een ​​kijkje volledig dekkende afdekking geven zelfs de fijne lijntjes van de lippen. Dus, adviseer ik gelaagdheid lippenstift met een lip borstel voor een nog afmaken en nauwkeurig. Ik ben niet echt onder de indruk van de formule van lippenstift.

Uithoudingsvermogen Lipstick is vrij goed. Omdat het een donkere kleur, het blijft voor ongeveer 5-6 uur en laat een diffuus bruinachtig bruine tint op de lippen. Het kan nodig zijn te verwijderen met behulp van een make-up remover.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha