NIEUW VERSLAG VAN DE RAAD: 8 mogelijke redenen waarom het aantrekken van MR WRONGNIEUW VERSLAG VAN DE RAAD: 8 mogelijke redenen waarom het aantrekken van MR WRONG

Houd op het aantrekken van de verkeerde soort jongens, jongens die niet loyaal kunnen zijn, kinderen die nog niet klaar voor een relatie toch? Of is het dat jongens niet te vertrouwen en je uiteindelijk jezelf pijn te doen, over en weer? Als dit u, dan is het eerste wat je moet onthouden is dat ze niet bedoeld zijn om met de verkeerde soort kerel altijd. Er is een Mr Right die er zijn, ergens, voor iedereen. Het enige wat je hoeft te doen is om hem te vinden, dus lees deze acht redenen waarom het niet kan hebben gevonden de juiste soort man voor jou, maar:

1. Weet je wat je zoekt?

Weten wat je zoekt is altijd een goed uitgangspunt. Het is de moeite waard om na te denken over wat je echt wilt in een man en wat een absolute deal breaker zou geven. Je kunt niet verwachten dat een perfecte tien op tien, maar moet u een overzicht van de belangrijkste kwaliteiten die je zoekt. Denk er ook aan dat alleen maar omdat een man is fysiek aantrekkelijk kan niet garanderen dat u een goede partner te maken, er is veel meer aan een persoon dan dat.


2. Het kan enige tijd duren, dus neem geen genoegen met een tweede plaats

Al die tijd heb ik met Mr Wrong, kan Mr. Right worden langs. Er is niets mis met het zijn single voor een tijdje ', dus niet de eerste man die een belang hebben in je toont springen, wees geduldig en wacht voor een man die voldoet aan de criteria opduikt.

3. Bent u op zoek op de verkeerde plaatsen?

Als je een reeks van negatieve ervaringen hebt gehad, dan misschien is het tijd om te beginnen met het zoeken op verschillende plaatsen voor de man van je dromen. Neem een ​​kijkje op de lijst van gewenste kwaliteiten in een man en na te denken over waar zo'n man heeft meer kans om te hangen.

4. Bent u het verzenden van de juiste signalen?

De manier waarop je kijkt, kan jurk en handelen een veel te maken met de aard van de mannen die je trekken. Dit is iets dat gemakkelijk kan worden veranderd, maar de eerste indruk telt voor veel, dus hebben een denken. Je bent gekleed om dezelfde soort jongens die u eerder zijn gegeven, of als er een verandering in het uiterlijk van een nieuw type van de mens te trekken trekken?

5. Ga buiten uw comfort zone

Wees niet bang om uit te proberen met een soort kerel die je nooit gezien als een potentiële partner als eerste. Heb je besloten wat voor soort van wat je dacht dat jouw soort zijn er niet, dus een beetje experimenteren ', je hebt niets te verliezen door te proberen iets anders hebben.

6. Ben je verslaafd aan slechte jongens?

Er is een attractie genaamd, voor sommige meisjes, de jongens die willen wonen op de rand, maar deze zijn vaak niet de jongens die willen settelen. Slechte jongens kan leuk zijn, maar is het misschien tijd voor u om te proberen de straat man in plaats daarvan?

7. Geloof in jezelf

Als je een paar slechte relaties hebben ervaren, dan zou je denken dat de gehele schuld, maar is het niet. Zelfvertrouwen is iets heel aantrekkelijk in een vrouw, zo lang en vergeet niet dat je speciaal bent! Je kunt veroorloven kieskeurig bij het kiezen van een man-to-date te zijn.

8. Niet overhaast in dingen

Goede dingen komen aan degenen die wachten! Het kan zijn dat je zo graag Mr Right vind je haasten dingen? Zorg ervoor dat je jezelf de tijd, voor het plegen van een man of springen in bed met hem, en erachter te komen of het echt goed voor u voordat u.

Heb je enig advies over hoe je Mr Right te trekken?

Voel je vrij om je gedachten en dating tips delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 4
  3   2
April 23, 2015 | 22:35:56 | later 4 uur

Dank aan mijn vader, die met mij gedeeld met betrekking tot deze website, Deze site is echt geweldig.

  3   2
April 24, 2015 | 03:18:00 | later 9 uur

Blog fascinerend! Gezondheid

  4   1
April 24, 2015 | 04:44:31 | later 10 uur

WOW precies wat ik zocht. We kwamen hier voor op zoek naar mr mis

  0   0
April 24, 2015 | 11:13:51 | later 17 uur

Ik weet niet eens begrijpen hoe ik hier gestopt, maar ik dacht dat dit plaats gebruikt om goed te zijn. Ik weet niet wie het zou kunnen zijn, maar zeker je gaat naar een beroemde blogger als je niet al. Groeten!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha