Niet de pil helpen bij het verminderen van acne?Wist u dat u kunt vertrouwen op de pil om je huid schoon te houden? Ja, je hoort het goed. Anticonceptie daadwerkelijk kan helpen bij de behandeling van acne. In feite zijn de pil aanbevolen als een remedie voor acne voor vrouwen die moeten worden op de pil geen enkele manier. Je kon wondering- hoe werkt anticonceptie acne hulp op alle?

Om precies te weten hoe, maken we een wandeling down memory lane, herinner me de eerste keer dat je acne? Het was waarschijnlijk toen je een tiener, wanneer je lichaam een ​​aantal hormonale veranderingen heeft ondergaan. Op dit tijdstip, het lichaam begint overmaat sebum, die is gemaakt talgklieren van de huid veroorzaken.


Androgenen zijn hormonen die de huid stimuleren om meer talg produceren. Als u de pil nemen, zal de hoeveelheid oestrogeen en progesteron in deze pillen de hoeveelheid androgenen te verminderen in het lichaam, waardoor de hoeveelheid talg verminderen. Dit is handig voor het wegwerken van acne.

Hier zijn de drie types van de anticonceptiepil voor acne die door de FDA is goedgekeurd:

  • Ortho Tri-Cyclen: Dit is een anticonceptie die oestrogeen gecombineerd met een progestine genaamd norgestimaat gebruikt. Een progestogeen een kunstmatige vorm van progesteron. E 'verkrijgbaar met verschillende soorten progestagenen, dus je kunt degene die uw lichaam en uw huid het beste zou passen kiezen.
  • Estrostep: Dit is een andere pil die oestrogeen gebruikt met een progestageen genaamd neorethindrone. E 'verkrijgbaar met verschillende doses oestrogeen ook.
  • YAZ: Dit is een pil die oestrogeen in combinatie met een progestageen genoemd drospirenon. Je hebt een beetje 'terughoudend over deze voor de FDA te zijn ook verklaard dat de anticonceptiepil die drospirenon bevatten verhogen de kans op bloedstolsels in een persoon.

Er is niet veel verschil tussen de manier waarop deze drie pillen te behandelen van acne, dus je kunt gebruiken om het even wie maar zorg ervoor dat uw arts te raadplegen voordat u een van de twee. Deze drie zijn zeker de beste anticonceptie voor acne.

Voordelen

Het voordeel van het gebruik van pillen voor anticonceptie, zoals acne behandeling is het feit dat je zal het doden van twee vliegen in een steen- u uw behoeften gedekt anticonceptie zal hebben en zal uw huid goed te behandelen. Anticonceptiepillen zijn goedgekeurd en aanbevolen door dermatologen tonen over de hele wereld, zodat u niet zal worden na een trend onbekend, ook niet.

Kortom

  • De anticonceptiepil voor acne helpen bij het verminderen van de productie van talg en dus ook acne.
  • En 'het algemeen veilig en heeft weinig bijwerkingen en aanvaardbaar dan andere acne producten.
  • Fungeert als een anticonceptiepil, en voorkomt dat de uitbarsting van lelijke acne.

Dus, hoe velen van u overwegen de pil om een ​​belangrijk wapen in je arsenaal acne-preventie zijn? Je ging op de pil vooral om deze reden? Laat hieronder niet eens met uw opmerkingen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha