NEW relatie advies: hoe de intimiteit met je partner te verbeteren?NEW relatie advies: hoe de intimiteit met je partner te verbeteren?

Intimiteit in een relatie veel verder gaat dan intiem in de slaapkamer. In feite, hoewel het woord wordt vaak geassocieerd met deze activiteit, het woordenboek definitie: "eerste familie en persoonlijke, liefdevolle relatie. ' Maar we leven een leven zo gek en hectische deze dagen, die soms paren geen tijd laten voor intimiteit in hun relatie, dus hier zijn acht tips over hoe je intimiteit met je partner te verbeteren:

1. De tijd voor elkaar geregeld

Geen wonder dat dit op de lijst, maar het is verbazingwekkend hoeveel paren verwaarlozing om de kwaliteit tijd samen door te brengen. Het kan onmogelijk zijn intiem met iemand die nauwelijks spreekt, dus zorg ervoor dat u ten minste dertig minuten per dag de tijd om te praten en geven u tijd voor een lang gesprek een keer per week of vaker als je kunt laten. Een gemakkelijke manier om deze tijd te doen, en een die ontbreekt in vele rapporten, is om samen te eten, zittend aan een tafel en niet in de voorkant van de TV.


2. ondersteunen elkaar altijd, alsmede de verhouding

Alle pagina's van advies zal u vertellen dat er een verband moet worden gewerkt om te verbeteren, maar het is even belangrijk om te helpen en te stimuleren uw partner te verbeteren. Elkaar helpen om ambities, dromen en doelen te bereiken, en help uw partner te verbeteren zal er een gedeeld gevoel van voldoening en een wijk zijn, werken als een team leads.

3. Laat je niet gaan verouderd nachten en romantiek

Je bent nooit te oud voor dating en romantiek, en er geen verslag moeten zijn zonder. Gaande data maakt je te kleden voor de andere, kiest plaatsen om jullie beiden te behagen en geeft u de tijd om te praten, zijn romantische en re-turn op een aantal 'van die intimiteit en nabijheid.

4. Geniet van de gewone

Deel je leven met iemand betekent het delen van de saaie, maar ook spannend. We kunnen niet de alledaagse klusjes die gedaan moeten worden om het huis te vermijden en we kunnen niet vuurwerk elke nacht, maar als je de gewone dingen van het leven samen te omarmen, kunt u iets unieks en bijzonders tussen de twee van u te maken.

5. Wees eerlijk en open met elkaar, ongeacht

Intimiteit in een relatie te verhogen, moet je elkaar genoeg vertrouwen om al je gedachten en je gevoelens te delen. Er kan geen geheimen in een zeer intieme relatie, om zo open met elkaar, zelfs in dingen die je nooit met iemand eerder besproken. Dit is wat een intieme relatie is alles.

6. Druk uw dankbaarheid en liefde door je acties

Het is gemakkelijk om alle kleine dingen die je kunt doen om uw partner die veel zal betekenen vergeten, want ze kwamen van je. Als u breng uw partner een kom dampende soep, wanneer zij een koud, dus het is een speciale boodschap van je liefde. Uw partner konden hun soep te krijgen, maar dan is het gewoon een kom soep.

7. Leer nieuwe vaardigheden en het verkennen van nieuwe plaatsen bij elkaar

Een leerervaring gedeeld is een prachtige manier om je dichter en uw intieme relatie tot bloei komen. Je kunt helpen en stimuleren elkaar en het succes te delen. Je zou kunnen lessen en leren hoe om Indiaas eten te koken, leren bespelen van een muziekinstrument, musea bezoeken of ga naar keramiek cursussen, het deed wonderen voor Patrick Swayze en Demi Moore in 'Ghost', weet je nog?

8. Leren om te luisteren

bewust

Je kan niet communiceren als niet luisteren, en als je niet communiceren, kan je niet hopen om een ​​intieme relatie te hebben. De tijd neemt om te luisteren en goed te luisteren, niet alleen laat zien dat u de zorg, is de enige manier waarop je gaat om je partner te leren kennen.

Heeft u nog andere relatie advies over hoe de intimiteit in een relatie te verbeteren? Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
September 6, 2015 | 13:53:34 | later 3 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha