Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 12


Wijd hydraterende en effectieve Sunblock - een van de beste zonnebrandmiddelen ever !!


Bescherming tegen de zon is een uiterst belangrijk onderdeel van het regime van huidverzorging alledag. Ze beschermen ons tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Ik heb nooit het belang van de bescherming tegen de zon wist totdat ik in de wereld van het bloggen. Mijn huid vettig en tan heel gemakkelijk. We hebben meestal een misvatting dat het veilig is om zonnebrandcrème te negeren tijdens de winter, maar dat is helemaal niet waar. Zelfs in de winter, de bescherming tegen de zon is van essentieel belang. Vandaag zal ik de herziening van Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock met SPF 50.

Prijs:


Rs. 150,00 per 30 ml.

Productomschrijving:

Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock SPF 50 heeft dat de huid tegen schadelijke UVA/UVB-stralen, veroudering, zonnebank en zonnebrand beschermt. En 'licht en laat geen vettigheid of zonneschijn op aanvraag. En 'waterproof, zweet proof en ook bestand tegen wrijven-off. Het zal niet poriën niet verstoppen comeodogenic.

Mijn ervaring met Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock:

Ik heb een vette huid en dus het vinden van een zonnescherm voor mijn huid is erg moeilijk. Ik heb veel zonnebrandmiddelen gebruikt en ze maken me vet pas na 1-2 uur van toepassing. Mijn vriend raadde me aan om dit te proberen, dus ik online besteld. Ik kocht de kleinere buis gewoon om te zien of het werkt voor mij.

Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock wordt geleverd in een klein plastic buisje blauw en wit. Heeft als een schroefdop op zijn top. Ik draag het naar voren in haar tas en ik heb behandeld met alle problemen van de dispersie als de dop is krap. De pijp heeft een mondstuk op de top die de juiste hoeveelheid product levert, vermijdt dus verspilling. De geur is zeer licht en is wit. De textuur is romig en raken makkelijk geabsorbeerd in mijn huid. Laat geen kaste of witachtige residu achter dat is geweldig als ik een vette huid. Sinds de romige textuur, meestal overslaan vochtinbrengende de huid vettigheid te voorkomen. Als je een droge huid hebt, dan moet je moisturizer van toepassing, omdat het niet veel te bieden voor een deel moisturizer.

En 'olie-vrij en niet mijn huid vettig voor 3-4 uur dat is lovenswaardig te maken. En 'een van de beste zonnebrandcrèmes die ik nog heb geprobeerd. De textuur is licht en voelt niet zwaar op alle. Ik heb geen enkele manier het looien of zonnebrand sinds ik begon met behulp van deze crème zonnebrandcrème. Ik reis veel tijdens de dag en dit is een life-saver geweest. Deze zonnebrandcrème is verkrijgbaar in vele varianten, zoals SPF 50, 75 en 100. Ik heb SPF 50 zonnebrandcrème en ik denk dat het voldoende is om me te beschermen tegen schadelijke straling. Ik gebruik dit zonnebrandcrème in de laatste 20 dagen en er is nog veel meer over in dit pakket. Hoewel ik denk dat de prijs is een beetje 'hoger in vergelijking met andere merken, maar ik ben blij met de resultaten.

Opsomming van de voor- en nadelen:

Pro:

 • Reis Packaging schattig en vriendelijk.
 • Het heeft een delicate geur.
 • Textuur is romig moisturizer, dus ik kan negeren.
 • Mengt gemakkelijk en krijgen geabsorbeerd in de huid binnen enkele seconden.
 • Een beetje gaat een lange weg.
 • Het maakt geen reactie vettig witachtige of kaste.
 • Sunscreen heeft SPF 50 die meer dan genoeg.
 • En 'waterdicht en zweet-proof.
 • Beschermt het looien en zonnebrand.
 • Het past perfect mijn vette huid.
 • Het is niet comeodogenic, zodat er geen poriën verstoppen.

Tegen:

 • Duur in vergelijking met andere merken.
 • Niet veel moisturizer voor de droge huid.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha