Neutrogena Meeëter Behandeling Warming VerwijderenEffectieve en Milde Scrub - Vermindert wijst Zeker zwarten !!


Ik heb een vette huid en mijn huid is gevoelig voor puistjes en punten zwarten. Ik houd mijn huid schoon en olievrij. Verhinderd wijst zwarten te komen, maar het is niet volledig gestopt. Ik heb veel producten van Neutrogena geprobeerd en alle van hen hebben gewerkt wonderen op mijn huid. Dus toen ik zag dit Neutrogena Meeëter Behandeling Elimineer Warming dacht dat ik het eens te proberen.

Prijs:


Rs.300 6 buizen in een doos

Productomschrijving:

Neutrogena Meeëter wegwerken Warming behandeling verwarmt om de poriën te openen en verwijdert de punten zwarten en vuil daarna. Het verwijdert ook hardnekkige punten zwarten en voorkomt dat ze terugkomen. Het verwijdert ook olie en olie balans controles.

Huidtype:

Ik heb een vette huid gevoelig voor zwarten wijst met open poriën.

Mijn neem Neutrogena Meeëter verwijderen Warming Behandeling:

Neutrogena Meeëter Warming Verwijder behandeling wordt geleverd in een doos met geel en zwart. De doos bevat 6 kleine buisjes in. De buizen zijn klein, maar bevatten veel van het product dat het gemakkelijk maakt.

De consistentie van het product is niet erg moeilijk als andere scrubs beschikbaar in de markt. Emulgeert niet als een gezicht wassen en voelt glad wanneer toegepast. Het heeft geen duidelijke geur dus ik heb er geen problemen mee. Toen ik goot het product in de hand heeft geen warmte. Maar zodra ik toegepast op mijn t-zone en begon te masseren, ik kon de hitte voelen. Het beweert te warm, 40 graden, maar ik denk niet dat het doet.

De textuur is loopneus en dan verspreidt zich gemakkelijk. Ik masseer voor 3-4 minuten en dan je gezicht wassen met gewoon water. Na het masseren, mijn huid is erg glad en ik kan eigenlijk zien minder punten zwarten op mijn kin en neus. Dint u mijn punten zwarten tegelijk wist, maar vermindert deze grotendeels. E 'die verantwoordelijk is voor het gebruik van dit product twee keer per week en ik doe. Nu heb ik geen punten zwarten zichtbaar op mijn neus en kin, heeft dit product bleef ze weg. Maar de resultaten zijn niet langdurig. Het maakt niet verhinderen terug te komen. Voor een heldere huid, moet je het religieus gebruik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha