Neutrogena Fine Fairness Deep WhiteningUitstekende hydratatie en Brightening Whitening Mask - Je ontmoet allerlei huid !!


Net als noot direct het eigen vermogen en een gezicht helderder? Wat te doen als je slechts 15 minuten over om klaar te zijn voor een feestje te krijgen? Heeft u een compromis met de huid, die is saai, droog en ongezond op zoek? Ik heb een geweldig product dat zal u helpen om dat moment gloed en helderder huid op zoek naar iets minder dan 15 minuten na het aanbrengen.

Vandaag, Ik ben het delen van mijn review van Neutrogena Fine Fairness Deep Whitening Mask. Neutrogena is een bekend merk voor de goede kwaliteit producten tegen betaalbare prijzen. Fine Fairness Deep Whitening Mask beweert de huid te voorzien helder en duidelijk door de bliksem donkere vlekken, het verminderen van saaiheid van de huid en het balanceren van een ongelijkmatige teint. Lees verder om meer te weten over dit product.


Ingrediënten:

Water, butyleenglycol, polyoxymethyleen Melamine Ureum, Dimethicone, Dicaprylyl carbonaat, Portulaca oleracea extract, natriumhydroxide, polyacrylaat-13, polyisobuteen, polysorbaat 20, cetyl alcohol, Ascorbyl Glucoside, Lilium Candidum bloem extract, methylparaben, benzylalcohol, acrylaten/C10 -30 alkylacrylaat Crosspolymer, ethylparaben, Niacinamide, PEG-60 ricinusolie, propyleenglycol, gehydrolyseerd soja-eiwit, Dipotassium Glycyrrhizate, BHT, glycerine, DMDM ​​hydantoïne, Fragnance.

Prijs:

Rs. 149

Hoe te gebruiken:

Begin met een schoon gezicht.

Open de verpakking, verwijder het masker en zorgvuldig te openen.

Druk het masker lichtjes met de vingertoppen op zijn plaats op het gezicht op te zetten.

Ontspannen voor 15 minuten en verwijder daarna het masker.

Gooi het masker na gebruik.

Geen behoefte om je gezicht te wassen na gebruik.

Mijn kijk op de Neutrogena Fine Fairness Deep Whitening Mask:

Neutrogena Fine Fairness Mask Deep Whitening detailhandelsverkopen in een witte kartonnen doos vierkant. Binnenin is het masker verpakt in een plastic zak die is afgedicht. Het masker is als een plaat die slechts eenmaal kan worden gebruikt.

Het masker is een push-in dunne weefsel dat open ruimtes voor de neus, ogen en lippen heeft. Het masker past het gezicht comfortabel. Is royaal gedrenkt in een bleekmiddel; moet het masker nauwkeurig openen en lag op het gezicht. Het is heel gemakkelijk om het masker toe te passen als de eigenschappen van de stof en sluit goed aan op het gezicht. Het masker heeft een aangename geur. Het is zeer delicaat en op de huid gedurende ongeveer 10-15 minuten na het aanbrengen van het masker.

Breng het masker op schone gezicht en laat zitten voor 15-20 minuten. Daarna, verwijder het masker en met de overgebleven essentie, zachtjes masseren van de huid. Verlaten zonder het wassen van je gezicht voor ten minste 5 uur om de beste resultaten te krijgen. Ik ben echt onder de indruk van de resultaten van het masker. Zodra ik neem het masker na 15 minuten na het aanbrengen, verlicht en verheldert mijn huid toon ook. Mijn huid voelt echt gehydrateerd, frisse, stralende en gezond. Ik heb nog niet opgevallen geen allergie of irritatie na het verwijderen van het masker. Mijn poriën minder duidelijk waren en ook verlicht de tan op mijn huid. Ze zijn veilig, reguliere aanvragen van het masker zal helpen symptomen te verminderen en verlichten de huid toon.

Dit masker is ideaal voor gebruik voordat er feesten of speciale gelegenheden waar snel opgelost de huid en geeft een effect van het gezicht zitplaatsen. Ik dit product sterk aanbevelen voor alle huidtypes.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha