Neutrogena end Fairness Cleanser - HerzieningGeur zwaar en dikke consistentie Cleanser - Biedt slechte prestaties !!


Dit is mijn tweede product Neutrogena. In feite, het is mijn tweede Neutrogena gezichtsreiniger. Ik gebruikte deze Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser die nogal een goed product was. Ik kocht deze Neutrogena Fine Fairness Cleanser Jabong van een paar maanden geleden. Ik lees een aantal reviews en vroeg zich af waarom mensen hebben verschillende meningen over dit product. Weinigen zijn volledig teleurgesteld door deze, terwijl een paar tevreden zijn. Het heeft een uitdrogend effect op een paar mensen hadden, terwijl anderen geen problemen hebben gehad. Donkere huid voor sommigen, terwijl anderen tijdelijke equity hebben ervaren. Neutrogena is een bekend merk en de pomp, de vorige was een pluspunt voor mij. Dus ik dacht dat ik het eens te proberen, een keer, om te zien wat precies doet voor mijn huid.

Prijs:


Rs. 180/- per 100g

Klachten:

Neutrogena eerlijkheid fijn wasmiddel beweert dat het een zuiverend reinigingsmiddel en verwijdert grondig onzuiverheden en helpt om het eigen vermogen en vooral doorschijnendheid verbeteren.

• Bevat vitamine C en huidlighteners ook aangetoond dat het helpen verbeteren van het eigen vermogen en doorschijnendheid. Essentiële Soja is een uniek soja-extract waarvan bekend is dat vermogen verbeteren en duidelijkheid geven aan de huid.

• Reinigt en verbetert de helderheid van de huid effectief. De rijke romige schuim van deze cleanser voorzichtig tilt vuil, oppervlakte olie en dode huidcellen ook huid dof worden en behoudt de natuurlijke vochtgehalte van de huid.

Dermatologisch getest formule is:

Oil-Free • Niet-comedogeen • Anti-getest

Ingrediënten:

Mijn ervaring met Neutrogena einde Eerlijkheid Cleanser:

Neutrogena eerlijkheid fijn wasmiddel wordt geleverd in een witte tube met een flip-off dop. Het pakket is vrij goed en dus gemakkelijk te vervoeren. En 'toegankelijk en gemakkelijk beschikbaar, zowel online als offline. De buitenste pakket heeft de Koreaanse taal. Ik begrijp het niet een beetje '. Dit wordt gemaakt in Korea. Het product is in de crème basis en heeft een lichte geur, die sterk is voor mijn neus. Het 'een beetje' dik. En 'parelwitte gebroken wit schuim en veel minder dan de schuimende reinigingsmiddelen.

Ik moet zeggen dat deze cleanser de huid als andere verklaringen Advies niet uitdroogt. Ik geloof dat niet aan de meeste mensen. Mijn huid is het type van de combinatie, en toch is het geen kwaad gedaan. Het is vrij goed in het reinigen van een deel van mijn broer wiens huid vettig is, had nooit puistjes gebruik van deze cleanser. Ja, mijn broer gebruikt ook. Mijn huid wordt moeilijk puistjes en dus heb ik het over hem hier. Hij is vaak puistjes. Het maakt ook niet de huid uitdrogen. Maar hij kon niet opstaan ​​om de vorderingen met betrekking tot het eigen vermogen deel. Eerlijkheid is slechts tijdelijk na gebruik. Ik heb geen probleem met deze reiniger bij alles, maar de consistentie is dik en de geur is sterk genoeg voor mij.

Pro:

Gemakkelijk beschikbaar zowel online als offline
Betaalbare
Verpakking is goed en is dus makkelijk te vervoeren
Hygiënische verpakking
Dermatologisch getest
En 'olie-vrije, niet-comedogeen en allergie getest
Reinigt goed
Suits vette huidtypes (Brother niet puistjes krijgen)

Tegen:

Parfum is zwaar
Dikke consistentie
Niet schuim gemakkelijk
Billijkheid Tijdelijke

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha