Neutrogena Deep Clean Facial CleanserNiet vet en rijk gehydrateerd Facial Cleanser - Get Dirt gratis en heldere huid


Ik heb dit probleem; Kan ik een bepaald merk van de face wash alleen te gebruiken voor een korte periode. Om dezelfde reden is de continue verandering van het product af. Mijn huid vettig en kan zeggen dat het is hard werken om een ​​wedstrijd die goed werkt op het vinden. Ik probeerde Neutrogena producten vóór en ik vind dat ze werken heel goed op mijn huid.

Dus toen ik deze advertentie zag voor een diepe schone gezichtsreiniger door Neutrogena, bestelde ik meteen. De prijs is een beetje 'verboden als je het vergelijkt met andere merken, maar dan Neutrogena, dus je kan niet klagen. Ik heb het gebruikt met grote verwachtingen, gezien mijn eerdere ervaringen met Neutrogena, lees nu verder om te weten hoe de NeutrogenaDeep Clean Cleanserfared gezicht met mij.


Prijs:

Rs. 350-200 ml

Productomschrijving:

 • Diep reinigt de poriën
 • Oil Free
 • Dermatologisch getest
 • Niet-comedogeen (wat betekent dat het de poriën niet verstoppen)
 • Voor de normale tot vette huid
 • Bevat salicylzuur

Mijn neem Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser:

Laat me beginnen deze beoordeling door te praten over mijn huid type. Ik heb een vette huid mee-eter en smet gevoelige huid elke dag om zich te ontdoen van de punten zwarten en puistjes. Sinds ik een vette huid, ik heb altijd producten die 'deep clean' zeggen te kopen en dit is de enige reden dat ik kocht Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser. Laten we nu eens bekijken.

De Facial Cleanser Neutrogena Deep Clean is in een doorzichtige plastic fles, die een pomp dispenser op de top heeft. De pomp de juiste hoeveelheid van het product dat het afval van het product voorkomt. Het wasmiddel is lichtbruin van kleur en textuur is geleiachtig. U moet slechts een kleine hoeveelheid leveren elke keer, dus je kunt er zeker van zijn dat deze fles gaat lang duren. Het wasmiddel is geur, wat goed is voor mensen met een gevoelige neus.

Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser produceert niet veel schuim dan andere gezicht wast op de markt, maar ik ben goed met dit. Ik weet dat de hoeveelheid van het proces van reiniging schuim en zijn niet aangesloten. Dit product is zeer mild en zacht, die perfect geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Reinigt grondig, zonder het verlaten van een glibberig gevoel op je gezicht. Reinigt de huid zeer goed en effectief verwijdert vuil/olie. Ik vond ook dat de niet-waterproof make-up delicate volledig verwijdert. Wat vond ik het meest is dat het niet de huid niet droog, zelfs als ik een vette huid. Dit geldt zelfs in de winter. Mijn huid is nooit echt droog bij koud weer, dat is echt goed. Ik denk niet dat het past droge huidtypes, maar de normale tot vette huid gaan om het te houden. Het unclogs mijn poriën en voorkomt de vorming van acne.

Mijn eerste indruk was dat de prijs is hoog voor een face-wash. Maar gezien het feit dat ik gebruikte dezelfde fles afwasmiddel voor de laatste twee maanden, en slechts de helft van de fles is tot nu toe gebruikt, ik denk dat het zal duren 1-2 maanden. Lovenswaardig, en zeer goed voor mijn tas, denk ik. Het is echt een goed product in mijn boek en ik zou zeker terug te kopen.

Pro:

 • Reis Packaging vriendelijk en hygiënisch
 • Mild, milde
 • Enorme hoeveelheid wat betekent dat het zal duren voor 3-4 maanden
 • Laat vette huid droogt niet
 • Past gevoelige huid
 • Verwijdert make lichte
 • Geur
 • Voorkomt Acne

Tegens:

 • Niet veel schuim

Aanslag:

8/5

Ik beveel het?

Als je een milde gezicht wassen en je hebt een normale vette huid, dan is de Facial Cleanser Neutrogena Deep Clean is voor u. Diep reinigt de huid en verwijdert vuil en olie uit de huid zonder dat het droog of elastisch. Dus zeker adviseer ik u geven het een gaan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha